Ντάνιελ Στάριτζ: «Βυθισμένος» στο σκοτάδι, ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό

Ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό κρίθηκε ο Ντάνιελ Στάριτζ την στιγμή που ψάχνει νέα ομάδα. Η αγγλική ομοσπονδία του επέβαλε την ανάλογη ποινή.


Ντάνιελ Στάριτζ: «Βυθισμένος» στο σκοτάδι, ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό | to10.gr

Ο Ντάνιελ Στάριτζ περνάει δύσκολες ώρες έπειτα από την απόφαση της Αγγλικής Ομοσπονδίας να κριθεί ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό το καλοκαίρι του 2018.

Ο 29χρονος πρωταθλητής Ευρώπης με την Λίβερπουλ, έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα του Μερσεϊσάιντ πριν από λίγες εβδομάδες και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δυστυχώς για τον ίδιο, η ενοχή του θα τον δυσκολέψει στο να βρει ομάδα, καθώς η ποινή του επιβάλλει  να παραμείνει  έξι μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων και πρόστιμο 75.000 λιρών, πάντοτε με απόφαση της Ομοσπονδίας.

Ο Άγγλος επιθετικός είχε στοιχηματήσει παράνομα, μαζί με τον αδερφό του, σε ποια ομάδα θα παραχωρηθεί δανεικός την προηγούμενη σεζόν από την Λίβερπουλ. Αυτό δεν συνέβη ποτέ, ο Στάριτζ κατέκτησε το τρόπαιο του Champions League και μετά από μία ονειρεμένη χρονιά ελπίζει στην εμπιστοσύνη κάποιου συλλόγου όσο και στην υπομονή για να εκτείνει τη ποινή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο