«Τίτλοι τέλους» για τον Πατρίς Εβρά

«Τίτλοι τέλους» για τον Πατρίς Εβρά

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση και ενώ είχε μείνει ένα χρόνο εκτός ανακοίνωσε μέσω της «Gazzetta Dello Sport» ο Πατρίς Εβρά.

Με δήλωσή του στη «Gazzetta Dello Sport» ο Πατρίς Εβρά έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αν και ήταν χωρίς ομάδα από τον Μάιο του 2018.

«Η ποδοσφαιρική μου καριέρα έχει τελειώσει επίσημα πλέον… Έχω ξεκινήσει τα σεμινάρια για το δίπλωμα UEFA B Licence από το 2013 και ελπίζω πλέον να καταφέρω να τα τελειώσω. Θέλω να πιστεύω ότι σε 1,5 χρόνο από τώρα θα μπορώ να βρεθώ σε πάγκο ομάδας, όπως το είχε πει και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. “Δυο απ’ τα παιδιά μου θα γίνουν προπονητές υψηλού επιπέδου” είχε αναφέρει, οπότε είναι ο Γκιγκς και… εγώ», αναφέρει στη δήλωσή του δείχνοντας το ποιο δρόμο θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Ο Εβρά συνδέθηκε κυρίως με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αγωνίστηκε ακόμα σε Μονακό, Νις, Μαρσέιγ, Γιουβέντους, Μόντσα και Γουέστ Χαμ.

Ο Γάλλος μπακ έχει υπάρξει και θύμα ρατσιστικής επίθεσης από τον Λουίς Σουάρες σε ένα ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όταν εν τέλη δικαιώθηκε, απάντησε στο Σουάρες με πανηγυρισμό στην επόμενη τους συνάντηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ