Μουρίνιο: «Ανυπομονώ να επιστρέψω και πάλι στο ποδόσφαιρο»

Μουρίνιο: «Ανυπομονώ να επιστρέψω και πάλι στο ποδόσφαιρο»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξή του στο Sky Sports, δήλωσε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει σε πάγκο ομάδας ποδοσφαίρου, αλλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή.

Ο Μουρίνιο βρίσκεται χωρίς ομάδα από τη στιγμή που έφυγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμπληρώνοντας οκτώ μήνες απουσίας από τους πάγκους. Όπως επισημαίνει, όμως, σε συνέντευξή του στο Sky Sports, παρά το γεγονός ότι έχει δεχτεί αρκετές προσφορές, απολαμβάνει τις στιγμές χαλάρωσης, στο σπίτι του στην Πορτογαλία.

Μπορεί, λοιπόν, να έχει όρεξη να επιστρέψει στη δουλειά, καθώς πρώτη φορά μένει για τόσο πολύ καιρό εκτός ποδοσφαίρου, αλλά είναι διατεθειμένος να περιμένει την κατάλληλη στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός, δήλωσε τα εξής:

«Αυτή είναι βασικά η πρώτη φορά που έχω χρόνο να σκεφτώ και η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην Σετουμπάλ τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου πάνω από 20 χρόνια.

Έχω χρόνο να σκεφτώ, να αναλύσω και αυτό που νιώθω ακριβώς είναι πως ο Ζοσέ είναι γεμάτος όρεξη! Οι φίλοι μου λένε να απολαύσω τον ελεύθερο μου χρόνο, να χαρώ τους δύο μήνες του καλοκαιριού κι αυτό που δεν είχα ποτέ. Ειλικρινά, δεν μπορώ. Δεν είμαι αρκετά χαρούμενος για να το κάνω. Μου λείπει το ποδόσφαιρο. Θέλω να επιστρέψω για να δώσω και πάλι έμπνευση στους θαυμαστές και στους φίλους μου, σε όλους αυτούς που με υποστήριζαν τόσα χρόνια.

Γιατί έχω απορρίψει όλες αυτές τις προτάσεις που δέχτηκα; Λέω όχι γιατί δεν είναι αυτό το επίπεδο που ονειρεύομαι να εργαστώ. Έχω το δικαίωμα να διαλέξω σε ποια ομάδα θέλω να πάω και με ποιους θα συνεργαστώ. Πρέπει λοιπόν να κάνω υπομονή και όταν επιστρέψω, να πάω κάπου που θα με καλύπτει…»

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ