Αποκλειστικό: Νέα πρόταση για Ματέο Γκαρσία

Αποκλειστικό: Νέα πρόταση για Ματέο Γκαρσία

Ο Ολυμπιακός κινείται για τον Ματέο Γκαρσία και οι επαφές με τη Λας Πάλμας άρχισαν ξανά. Γιατί δεν πήγε στη Νότιγχαμ και οι επίσημες προτάσεις από DC  United, Αντερλεχτ και Μπράγκα!

Εάν υπάρχει ένας παίκτης που μπορεί να χαρακτηριστεί αποκάλυψη από την περσινή σεζόν της Super League, αυτός δεν είναι άλλος από τον Ματέο Γκαρσία. Ενας παίκτης που ήρθε στην Ελλάδα ως… ανεπιθύμητος στη Λας Πάλμας και κατάφερε να δείξει ότι στα 22 του χρόνια, το μέλλον του ανήκει. Σε 32 αγώνες πέτυχε 11 γκολ και έβγαλε μία ασίστ, με τη συνολική του εικόνα να είναι καλύτερη ακόμη και από τους αριθμούς του. Κάτι που, όπως ήταν λογικό, τράβηξε την προσοχή του Ολυμπιακού. Και όχι μόνο.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ματέο έφτασε μία ανάσα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αλλά ένα μπέρδεμα με το ιταλικό του διαβατήριο, μπλόκαρε τη μεταγραφή, καθώς δεν θα μπορούσε να βγάλει άδεια εργασίας στην Αγγλία. Και σε συνδυασμό με το κλείσιμο του μεταγραφικού «παραθύρου» στις 8 Αυγούστου, τα χρονικά περιθώρια δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει μπει πάλι δυναμικά για την απόκτηση του 22χρονου ακραίου επιθετικού. Ξεκινώντας νέο κύκλο επαφών με τη Λας Πάλμας. Και έχοντας στο αποφασίσει ότι ο παίκτης δεν πρέπει να χαθεί. Αλλωστε είναι γνωστό ότι η εισήγηση, τόσο του τμήματος σκάουτινγκ όσο και του Πέδρο Μαρτίνς είναι απολύτως θετική για τον παίκτη. Και για αυτόν τον λόγο γίνεται νέα προσπάθεια να ενταχθεί στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Βεβαίως, ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει κινηθεί επίσημα για τον Ματέο Γκαρσία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Λας Πάλμας έχει δεχθεί τρεις επίσημες προτάσεις από διαφορετικές ομάδες. Η πρώτη και σημαντικότερη προερχόταν από την DC United, ομάδα του MLS, στην οποία ο παίκτης δεν ήθελε να πάει και για αυτό το θέμα «πάγωσε», από τη στιγμή που οι μεταγραφές στις ΗΠΑ τελείωσαν και επίσημα χθες. Η δεύτερη, που είναι υπαρκτή και σοβαρή, έχει φτάσει από την Αντερλεχτ, που επίσης κινείται δυναμικά για τον Ματέο. Και η τρίτη και τελευταία χρονικά, ήρθε από την πορτογαλική Μπράγκα.

Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι έχει σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή. Ο Ματέο θέλει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ο εκπρόσωπός του βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Ερυθρόλευκους και αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Λας Πάλμας. Κάτι που θεωρείται ότι θα συμβεί αργά ή γρήγορα, καθώς ο Γκαρσία δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ισπανούς και εάν δεν φύγει τώρα, τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, χωρίς η νυν ομάδα του να πάρει ούτε ένα ευρώ.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Καθώς και ο Ματέο Γκαρσία πιέζει τη Λας Πάλμας να τελειώσει η ιδιότυπη ομηρία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ