Εθνικός Πειραιά : Πήρε προπονητή, τεχνικό διευθυντή και δύο παίκτες

Εθνικός Πειραιά : Πήρε προπονητή, τεχνικό διευθυντή και δύο παίκτες

Έντονο ήταν το τελευταίο διήμερο για τη διοίκηση του Εθνικού Πειραιά, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Νεντίδη, τον τεχνικό διευθυντή Τάκη Γιαννόπουλο και τους Γκέσιο - Τεγούση που έμειναν πρόσφατα ελεύθεροι.

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, νέος τεχνικός διευθυντής και δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να τον ανεβάσουν επίπεδο. Ιδιαίτερα έντονο ήταν το τελευταίο διήμερο για την διοίκηση του Εθνικού Πειραιά, που απέδειξε ότι θα τα δώσει όλα για τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Football League.

Νέος προπονητής του Εθνικού είναι από την Τρίτη (19/12) ο Νίκος Νεντίδης (αντικατέστησε τον Θύμιο Γεωργούλη), καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή ανέλαβε ο Τάκης Γιαννόπουλος, ενώ συμβόλαιο με την ομάδα υπέγραψαν οι Γιάννης Γκέσιος και Κωνσταντίνος Τεγούσης, που έμειναν ελεύθεροι από Παναχαϊκή και Τρίκαλα αντίστοιχα.

Έλυσε τη συνεργασία με τον Θύμιο Γεωργούλη 

Η Διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Θύμιο Γεωργούλη. Ο Σύλλογος τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε μέχρι τώρα στην ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο για το μέλλον.

Αντικαταστάτης ο Νίκος Νεντίδης 

Η Διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον κ. Νίκο Νεντίδη ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδος.

Ο κ. Νεντίδης, γεννημένος στην Θεσσαλονίκη (7/6/1966), ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απο τον ΠΑΟ Κουφαλίων, ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ολυμπιακό, Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα και Ναυπακτιακό Αστέρα. Παράλληλα, υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελπίδων, συμμετέχοντας στην ομάδα που έφτασε μέχρι και τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Ελπίδων, το 1988.

Ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού ‎(2002-2004) και στη συνέχεια ανέλαβε προπονητής στον ΠΑΟ Κουφαλίων και στον Καμπανιακό. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού και εν συνεχεία το τμήμα scouting μαζί με Νινιάδη και Μπάντοβιτς επι θητείας Ερνέστο Βαλβέρδε ‎(2007-2009). Διετέλεσε επίσης βοηθός του Όλεγκ Προτάσοφ στον Ηρακλή ενω στη συνέχεια ανέλαβε βοηθός προπονητή στην Κέρκυρα, δίπλα στον Μπόζινταρ ,Μπάντοβιτς. Το 2011 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Χανίων ενώ για 4 χρόνια διετέλεσε βοηθός προπονητή στην Ξάνθη, όπως επίσης και πρώτος προπονητής. Τελευταίος σταθμός στην μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα ήταν ο Αγροτικός Αστέρας.

Ο νέος τεχνικός του Εθνικού, κ. Νίκος Νεντίδης, λίγο μετά την έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα μας προτίμησε να αποφύγει τα πολλά λόγια και δήλωσε λακωνικά: «Ο Εθνικός αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Το όνομα και η ιστορία του Εθνικού σε συνδυασμό με την οργάνωση και τα πλαίσια λειτουργίας του συλλόγου κάνουν υποχρέωση την επιστροφή της ομάδας στη Super League. Κι εγώ απο την πλευρά μου οφείλω να είμαι ένας εξ αυτών που θα βοηθήσουν στην επιστροφή του Εθνικού Πειραιά στην φυσική του θέση, τα σαλόνια της Super League». 

Ανέλαβε Τεχνικός Διευθυντής ο Γιαννόπουλος 

Η Διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον κ.Τάκη Γιαννόπουλο ο οποίος και αναλαμβάνει καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή.

Ο κ. Τάκης Γιαννόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά (25/9/1972) και αγωνίστηκε σε Α.Σ. Δραπετσώνας, Προοδευτική, Άρη Θεσσαλονίκης, Παναχαϊκή, Α.Ο. Καβάλα, Πανιώνιο, την ιταλική Ουνιόνε Βενέτσια και τη ρουμανική Άρτζες Πιτέστι.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανέλαβε χρέη Τεχνικού Διευθυντή στον Ολυμπιακό Βόλου για 4 χρόνια ‎(2008-2012) και αμέσως μετά εργάστηκε στο τμήμα Scouting του Ολυμπιακού Πειραιά την διετία ‎2012-2014. Εν συνεχεία διετέλεσε Team Manager στην ομάδα του Λεβαδειακού.

Η Διοίκηση του Συλλόγου τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Εθνικού και του εύχεται καλή επιτυχία στα νεα του καθήκοντα.

Πήρε Τεγούση 

Ο Εθνικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κώστα Τεγούση. Ο 26χρονος μέσος (8/8/1991) ξεκίνησε την σταδιοδρομία του απο τις Ελπίδες Αγρινίου ενω έχει πλούσιες παραστάσεις από την Football League καθώς έχει αγωνιστεί σε Αγροτικό Αστέρα, Καλλιθέα, Φωστήρα και Αιγάλεω, όπως επίσης σε Προοδευτική και Μανδραϊκό. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του η ομάδα του ΑΟ Τρικάλων απο την οποία είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι.

Στον Εθνικό και ο έμπειρος Γκέσιος 

Ο Εθνικός καλωσορίζει στην οικογένειά του τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκέσιο. Ο 29χρονος (3/8/1988) επιθετικός είναι ένας παίκτης με πλούσιο βιογραφικό, έχοντας ως τελευταίο σταθμό της καριέρας του την Παναχαϊκή αγωνιζόμενος στην Football League, ενώ έχει περάσει απο Εδεσσαϊκό ‎(2005-2006), Άρη, ΠΑΟΝΕ, Ρόδο, Βέροια, Αναγέννηση Επανωμής, Βέροια, Κέρκυρα, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγινιακό, Χανιά, Απόλλων Καλαμαριάς, Πανελευσινιακό και Αγροτικό Αστέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ