Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου: Με Μεξικό η πρεμιέρα της Εθνικής

Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου: Με Μεξικό η πρεμιέρα της Εθνικής

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου που θα γίνει στο Ρέθυμνο και οι αντίπαλοι της εθνικής θα είναι οι Αίγυπτος, Λετονία, Μεξικό και Αζερμπαϊτζάν.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο από τις 12 έως τις 20 Οκτωβρίου.

Η εθνική μας βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ μαζί με Αίγυπτο, Λετονία, Αζερμπαϊτζάν και Μεξικό. Η εθνική μας στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει το Μεξικό στις 12 Οκτωβρίου στις 21:00.

Ο όμιλος της εθνικής διασταυρώνεται με τον 2ο όμιλο όπου συμμετέχουν Βραζιλία, Κολομβία, Κροατία, Τουρκία και Αλγερία.

Ο προπονητής της Εθνικής, Αντρέας Ντρένοβα, δήλωσε ότι περιμένει δυναμικό παρόν από τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ντρένοβα:

«Έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας πολύ δυνατούς αντιπάλους και ομάδες με παράδοση στο μίνι ποδόσφαιρο. Η πρεμιέρα μας απέναντι στο Μεξικό είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και θέλουμε όλους τους Έλληνες δίπλα μας, να γεμίσουν την εγκατάσταση και να μας δώσουν τη φωνή τους για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει τη μελέτη των αντιπάλων μας, αλλά παράλληλα συγκεντρωνόμαστε στη σκληρή δουλειά για να δείξουμε τη δική μας αγωνιστική ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο και να πετύχουμε όσο περισσότερα μπορούμε, μπροστά στον κόσμο που μας αγαπά και μας στηρίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ