Πανιώνιος – Χανιά 2-2

Πανιώνιος – Χανιά 2-2

Πανιώνιος και Χανιά ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 σε φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη.

Δίχως νικητή έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανιώνιο και Χανιά που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2.

Η ομάδα του Νίκι Παπαβασιλείου παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο όσον αφορά το επιθετικό της κομμάτι, ωστόσο στην άμυνα έδειξε πως ακόμα έχει θέματα.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές φάσεις, αλλά όχι γκολ, με όλα τα τέρματα του αγώνα να σημειώνονται στο β’ μέρος. Το σκορ άνοιξε ο Αραμπούλι στο 48′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η κρητική ομάδα ωστόσο στη συνέχεια όχι μόνο ισοφάρισε με τον Τριανταφυλλάκο στο 67′ με ωραία εκτέλεση φάουλ, αλλά πέρασε μπροστά και πάλι με τον ίδιο παίκτη στο 84′. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τσιλούλης στο 88′.

Πανιώνιος: Κότνικ (46′ Μαλέρμπ), Σαραμαντάς (46′ Λυμπεράκης), Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (60′ Μπαξεβάνος), Αραμπούλι (68′ Σέλκος), Καμαρά (60′ Γρίβας), Σταυρόπουλος, Ρέντζας (46′ Σιντι Αλί), Άρσε (31′ λ.τρ. Οικονομίδης), Τσιλούλης (89′ Κιάκος), Παπαγεωργίου

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Ουνγιαλίδης, Σωτηράκος, Γρομητσάρης, Πάνος, Λεοζίνιο, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Αρναρέλλης, Τζιώρας, Σελινιωτάκης, Καραγεώργης, Μαρτίνες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ