Ο Γ. Χοχλάκης στο One Channel για την επίθεση στην Κ16 του Ολυμπιακού (vid)

Ο Γ. Χοχλάκης στο One Channel για την επίθεση στην Κ16 του Ολυμπιακού (vid)

Στην κάμερα του One Channel μίλησε ο υπεύθυνος της σχολής Ολυμπιακού, Θεσσαλονίκης, Γιώργος Χοχλάκης, για το θλιβερό περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Στην κάμερα του One Channel μίλησε ο υπεύθυνος της σχολής Ολυμπιακού, Θεσσαλονίκης, Γιώργος Χοχλάκης, για το θλιβερό περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν 100 άτομα εισέβαλαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κ16 της σχολής του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης η οποία εδρεύει στα ΤΕΦΑΑ με το Πολυδένρι.

Όπως δήλωσε ο κ. Χοχλάκης : «Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, εμφανίστηκε μια ομάδα 100 ατόμων και πριν μπουν στο γήπεδο, άρχισαν να φωνάζουν «σταματήστε τον αγώνα τώρα, αυτό το σήμα δεν πρέπει να υπάρχει εδώ μέσα, μπείτε μέσα και βγάλτε τις φανέλες».

Μπήκαν μετά μέσα στο γήπεδο, κάποιοι αποσπάστηκαν, κατευθύνθηκαν προς τα παιδιά σε ομάδες τριών-τεσσάρων ατόμων για να τους ξεντύσουν και τους πήραν με τη βία τα ρούχα. Μπήκε ο μικρός γιος μου στη μέση για να με υπερασπιστεί με κάποιο τρόπο, έφαγε μία καλή γροθιά στο πρόσωπο, σωριάστηκε κάτω, ενώ οι «μάγκες» με χτύπησαν στο πρόσωπο με σιδερογροθιά .

Τα δελτία όλα έχουν κατατεθεί στη Διεύθυνση Αθλητικής Βίας, ήταν παιδιά μέχρι και 14-15-16 χρονών και έφτασαν να κυκλοφορούν γυμνά γιατί κάποιοι «μάγκες ήρθαν να τους πάρουν τις φανέλες να πάνε να τις κάψουν στην Τούμπα. Αυτό που προσπαθούσαμε όλοι μας να προστατέψουμε ήταν τα παιδιά και δόξα το Θεό είναι όλα καλά. Ελπίζω να σταματήσουν εδώ πέρα».

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ