Πέρες: «Το αφιερώνουμε στη Σχολή μας στη Θεσσαλονίκη που δέχθηκε επίθεση»

Πέρες: «Το αφιερώνουμε στη Σχολή μας στη Θεσσαλονίκη που δέχθηκε επίθεση»

Ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα με την Τότεναμ και αφιέρωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην «ερυθρόλευκη» Σχολή στη Θεσσαλονίκη, η οποία πρόσφατα δέχθηκε επίθεση από χουλιγκάνους.

Η Κ19 του Ολυμπιακού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Τότεναμ (1-1), στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Ρέντη για την 1η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Youth League και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μια σπουδαία εμφάνιση από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, που κοίταξε στα μάτια τη βρετανική ομάδα και απέδειξε περίτρανα ότι η δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του συλλόγου είναι βασισμένη σε ευρωπαϊκά πρότυπα και γίνεται με τις καλύτερες συνθήκες.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Κ19 του Ολυμπιακού έκαναν ένα κύκλο στον αγωνιστικό χώρο και συζήτησαν για τον αγώνα με την Τότεναμ. Ένα στιγμιότυπο, που δείχνει την εξαιρετική ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα.

Παράλληλα, ο προπονητής της Κ19 των Πειραιωτών, Ρικάρντο Πέρες, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της σπουδαίας αναμέτρησης με την Τότεναμ, αφιέρωσε το βαθμό της ισοπαλίας στη Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη.

Η Κ16 της «ερυθρόλευκης» Σχολής στη συμπρωτεύουσα στις 8 Σεπτεμβρίου είχε δεχθεί επίθεση από 100 χουλιγκάνους, οι οποίοι είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο τον υπεύθυνο της Σχολής, είχαν εκφοβίσει τους μικρούς ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών και τους είχαν κλέψει τις μπλούζες, τις μπάλες, τις τσάντες και ο,τιδήποτε άλλο έφερε τα διακριτικά του Ολυμπιακού.

«Πρώτα απ’ όλα να αφιερώσουμε το παιχνίδι μας στη σχολή ποδοσφαίρων της ομάδας που δέχτηκε την επίθεση στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να μην κερδίσαμε αλλά τους αφιερώνουμε την εμφάνιση μας», είπε αρχικά ο Πέρες.

Για το παιχνίδι, ανέφερε: «Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που παίζει αρκετά συχνά στο Youth League. Κάποιες φορές είχαμε το πάνω χέρι, κάποιες άλλες όχι. Αλλά τα παιδιά έδειξαν πως τα δίνουν όλα ώστε κάποια στιγμή να είναι μέλη της πρώτης ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ