ΠΑΟΚ Κ19 – Άρης Κ19 0-0

ΠΑΟΚ Κ19 – Άρης Κ19 0-0

Οι Κ19 των ΠΑΟΚ και Άρη αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0, μην καταφέρνοντας να αξιοποιήσουν τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν

Δεύτερη σερί ισοπαλία είχαν οι «μικροί» του ΠΑΟΚ απέναντι στον συμπολίτη Άρη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ και έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 0-0.

Ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Πρώτη τελική ήταν για την ομάδα του Άρη στο 4′, ωστόσο η κεφαλιά του Μπαλικτσή πέρασε άουτ. Ο ΠΑΟΚ απάντησε δύο λεπτά αργότερα, αλλά το σουτ του Τζόλη πέρασε δίπλα από την εστία.

Στο 13′, και πάλι, ο Μπαλικτσής έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου ήταν η κεφαλιά του Τζόλη του ΠΑΟΚ, με τον Παρίση να μπλοκάρει.

Η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στο 72′. Συγκεκριμένα, ο Κοντοπούλης βγήκε απέναντι από τον Ταλιχμανίδη, αλλά αστόχησε.

Στο 74′ ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο Μιχαηλίδης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη. Οι «κίτρινοι πίεσαν για να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, δημιούργησαν δύο ευκαιρίες με τους Σενγκέργκη και Μέρο, αλλά αστόχησαν και στις δύο.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Γιαξής, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Γρόσδης, Πουρναράς (65′ Κούτσιας), Τσοπούρογλου, Πανίδης (46′ Τάχατος), Δούμτσης (76′ Παναγιώτου), Τζόλης.

Άρης: Παρίσης, Τσαγκαλίδης, Σενγκέργκης, Βασιλόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καράμπελας, Χατζηπιρπιρίδης (74’ Πάππας), Μπακούτσης, Κοντοπούλης (74’ Μέρο), Καλαϊτζής (65’ Κριμιτζάς), Μπαλικτσής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ