FIFA: Παίρνει διαστάσεις το σκάνδαλο νοθείας στα «Best Awards»

FIFA: Παίρνει διαστάσεις το σκάνδαλο νοθείας στα «Best Awards»

Ένα μεγάλο μπάχαλο έχει δημιουργηθεί γύρω από την ψηφοφορία για τα βραβεία της FIFA, καθώς όλο και περισσότεροι ισχυρίζονται πως δεν ψήφισαν ποτέ τον Λιονέλ Μέσι ως τον κορυφαίο της χρονιάς.

Ένα πρωτοφανές σκάνδαλο έχει προκληθεί γύρω από τα βραβεία της FIFA για την ανάδειξη των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του 2019, με το θέμα να παίρνει τις τελευταίες ώρες όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να πήρε σπίτι του το βραβείο του κορυφαίου, όμως σύντομα ονόματα του ποδοσφαιρικού χώρου άρχισαν να υποστηρίζουν πως δεν ψήφισαν ποτέ το όνομα του Αργεντινού στη σχετική ψηφοφορία.

Την αρχή έκαναν ο τεχνικός της Σαουδικής Αραβίας και ο αρχηγός της Νικαράγουα, αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν οι μόνοι που είδαν τις επιλογές του να… διαφοροποιούνται.

Όπως αναφέρεται στον διεθνές Τύπο, όλο και περισσότεροι αποκαλύπτουν πως δεν ψήφισαν ποτέ το όνομα του σταρ της Μπαρτσελόνα, σε σχέση με όσα είδαν να τους πιστώνονται στις επιλογές τους.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης και το γεγονός ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ ενημερώθηκε ότι δυο ψήφοι του ακυρώθηκαν, επειδή ήταν γραμμένες με κεφαλαία γράμματα! Σύμφωνα με τη FIFA, κάτι τέτοιο δεν ακολουθούσε τους κανονισμούς και θεωρήθηκε παράτυπο.

Μάλιστα, στην επίσημη εξήγησή της προς την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου γιατί δεν κατακυρώθηκαν οι ψήφοι του προπονητή της εθνικής ομάδας, Σάουκι Γκαρίμπ και του αρχηγού, Αχμέντ Ελμοχαμαντί, η ομοσπονδία υποστήριξε πως οι ψήφοι δεν είχαν την απαραίτητ σφραγίδα, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό ήταν και… εκπρόθεσμες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ