Τσεχία Κ21 – Ελλάδα Κ21 1-1

Τσεχία Κ21 – Ελλάδα Κ21 1-1

Αν και αγωνιζόταν από νωρίς με 10 παίκτες η εθνική Κ21 πήρε παλικαρίσια ισοπαλία απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Τσεχίας.

Η Εθνική Ελπίδων, παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 24′, πήρε πολύτιμη ισοπαλία από την Τσεχία για την τρίτη αγωνιστική του 4ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020.

Το παιχνίδι δεν είχε πάρα πολλές φάσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο, ωστόσο στο 24′ ο Δημητρίου αποβλήθηκε για φάουλ πάνω στον Σασίνκα, καθώς τον ανέκοψε αντικανονικά ενώ ο αντίπαλό του έβγαινε στην αντεπίθεση.

Έκτοτε οι Τσέχοι πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης και η Ελλάδα προσπαθούσε μόνο με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές η εθνική μας κέρδισε πέναλτι με τον Νταβιώτη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουζούκης στο 45+1′. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τσέχοι έγιναν ακόμα πιο απειλητικοί και στο 76′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Χλότζεκ, με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, διαμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Εθνική έφτασε τους 7 βαθμούς μας περιμένει το αποτέλεσμα του Σκωτία – Λιθουανία για να δει που θα βρίσκεται μετά το πέρας της τρίτης αγωνιστικής. Επόμενο ματς για την ομάδα του Γιάννη Γκούμα στις 15 Νοεμβρίου, απέναντι στη Σκωτία εκτός έδρας.

Υπενθυμίζεται πως στην τελική φάση περνούν οι 9 πρώτοι των ομίλων, η καλύτερη δεύτερη και οι υπόλοιποι 8 δεύτεροι παίζουν στα playoffs.

ΤΣΕΧΙΑ (Κ. Κρέστσι): Γέντλιτσκα, Σούτσεκ, Χάλους, Πλετσάτι, Χόλικ, Μπούτσα, Σάντιλεκ, Μάτουσεκ (74’ Ρούσεκ), Χλότζεκ, Βάνιτσεκ (62’ Γιάνοσεκ), Σασίνκα

ΕΛΛΑΔΑ (Γ. Γκούμας): Σιαμπάνης, Νάτσος, Δημητρίου, Νικολάου, Κατράνης, Μπαλογιάννης, Ρέτσος, Νταβιώτης, Μπουζούκης (53’ Λύρατζης), Καμπετσής (84’ Ιατρούδης), Δουβίκας (28’ Ευαγγέλου)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ