Φραντζέσκος: «Μετά το 30′ δεν υπήρχαμε, ήταν πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός»

Φραντζέσκος: «Μετά το 30′ δεν υπήρχαμε, ήταν πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός»

Ο τεχνικός της Κ17 μίλησε για τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με 5-1 τονίζοντας ότι μετά το 30ο λεπτό μόνο οι ερυθρόλευκοι υπήρχαν στο γήπεδο.

Ο Κώστας Φραντζέσκος παραχώρησε δηλώσεις στη Nova μετά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με 5-1 για το πρωτάθλημα της Κ17 και στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του μετά το 30ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του τριφυλλιού τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλύτεροι μετά το 30ο λεπτό και ότι ο Παναθηναϊκός δεν υπήρχε στο γήπεδο, όμως ξεκαθάρισε πως παρά το αποτέλεσμα οι πράσινοι βρίσκονται στον σωστό δρόμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετά το 30′ δεν υπήρχαμε μέσα στο γήπεδο, έπαιξε καλύτερα ο Ολυμπιακός ειδικά μετά από το 30ό λεπτό, ήταν μια πιο πλήρης ομάδα και δίκαια πήρε το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι είμαστε σε σωστό δρόμο και από ότι βλέπετε προσπαθούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που πρέπει να παίξουμε, από εκεί και πέρα κάποιες φορές θα μας βγει, κάποιες όχι, κάποιες θα είναι καλύτερος κάποιος, κάποιες όχι… Έτσι είναι αυτές οι ηλικίες».

Για το γεγονός ότι στα γκολ με φάουλ προπορεύεται αρκετών μεγάλων παικτών: «Είναι ωραίες αναμνήσεις, αλλά έχουν περάσει. Τώρα ο στόχος μας είναι τα παιδιά».

Για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού που θυμίζει τον ίδιο με τον τρόπο που εκτελεί, ο Κώστας Φραντζέσκος απάντησε: «Ναι, το έχω πει και δημόσια είναι ο Μπουζούκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ