Δημήτρης Κουρμπέλης: Το νέο τσεκάρισμα ιταλικών συλλόγων στη Ρώμη

Δημήτρης Κουρμπέλης: Το νέο τσεκάρισμα ιταλικών συλλόγων στη Ρώμη

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται εδώ και μήνες στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων και η καλή του παρουσία στο ματς της Εθνικής στο Ολίμπικο ανοίγει και πάλι την κουβέντα γύρω από το όνομά του.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη στο ματς της Εθνικής ομάδας με την Ιταλία στη Ρώμη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα, συνθέτοντας μαζί με τον Ζέκα και τον Μπουχαλάκη μια δυναμική τριπλέτα στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Πολλά τρεξίματα από τον Κουρμπέλη, που βοήθησε πολύ στον ανασταλτικό τομέα, ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές του Τζον Φαν’τ Σιπ. Αναμφισβήτητα ο Έλληνας μέσος έδειξε πως έχει θέση στο πλάνο του Ολλανδού προπονητή για μια νέα Εθνική ομάδα, ανανεωμένη από πλευράς προσώπων. Και ίσως ήρθε η ώρα για την καθιέρωσή του.

Είχε και ένα ακόμα σημαντικό κίνητρο ο «πράσινος» μέσος για να παίξει καλά στο συγκεκριμένο γήπεδο και στη συγκεκριμένη χώρα. Από την Ιταλία είχε προκύψει το πιο έντονο ενδιαφέρον για εκείνον πριν από μερικούς μήνες. Είχε περάσει από τις… ακτίνες της Τζένοα και της Σαμπντόρια. Και όχι μόνο.

Το ιταλικό είναι ένα ποδόσφαιρο που «ταιριάζει» στον Κουρμπέλη, το στυλ του… κουμπώνει σε αυτό και γι’ αυτό τον λόγο ο ατζέντης του είχε ανοίξει παρτίδες με την γειτονική χώρα. Η παρουσία του, λοιπόν, στο Ολίμπικο της Ρώμης μόνο απαρατήρητη δε θα μπορούσε να περάσει από τους σκάουτερς των συλλόγων της χώρας.

Βρέθηκαν εκεί και άνθρωποι της Τζένοα και άνθρωποι της Σαμπντόρια. Μπήκε στο… μάτι κι άλλων ο Κουρμπέλης. Είχε καλή παρουσία στο ματς και δεν αποκλείεται η συζήτηση γύρω από το όνομά του να ανοίξει εκ νέου. Άλλωστε, ήδη σε ιταλικά ΜΜΕ αναφέρθηκε το παλαιότερο ενδιαφέρον της Τζένοα για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, μια Τζένοα που δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Κάτι που τη φέρνει σε ανάγκη ενίσχυσης τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Κουρμπέλη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται σε 14 μήνες, τον Δεκέμβριο του 2020, με τους «πράσινους» να επιθυμούν να το ανανεώσουν νωρίτερα. Και, φυσικά, οι απαιτήσεις τους για τον αρχηγό της ομάδας δεν πρόκειται να πέσουν κάτω από το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ