Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαν στον ΠΑΟΚ να ζητούσαν κόσμο μόνο στην Τούμπα και στην Ξάνθη. Στις έδρες του Ιβάν.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τέσσερις υποτροφίες από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε παίκτες της Κ-19 του Ολυμπιακού

Για 4η συνεχή χρονιά - στο πλαίσιο της μεγάλης πρωτοβουλίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ «Αθλητισμός και Εκπαίδευση», με στόχο τη διάδοση του «Dual Career in Athletics».

Τέσσερις υποτροφίες από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε παίκτες της Κ-19 του Ολυμπιακού | to10.gr

Στην παροχή τεσσάρων Υποτροφιών Σπουδών σε παίκτες της Κ-19 του Ολυμπιακού προχωρά για 4η συνεχή χρονιά φέτος το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στο πλαίσιο της μεγάλης πρωτοβουλίας του κορυφαίου ΙΕΚ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, «Αθλητισμός & Εκπαίδευση» και με στόχο τη διάδοση του κοινωνικού μηνύματος «Dual Career in Athletics» (Διπλή Καριέρα για τον Αθλητή).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «Dual Career in Athletics» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ -του οποίου ένθερμος υποστηρικτής είναι και ο Ολυμπιακός, ρίχνοντας μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση των αθλητών του- στοχεύει στην παρότρυνση των αθλητών, μέσω των αθλητικών παραγόντων, της οικογένειας και των ενεργειών της πολιτείας, να εκπαιδεύονται και να καταρτίζονται με το ξεκίνημα της αθλητικής τους καριέρας, έτσι ώστε να έχουν τα εφόδια να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά και μετά τη λήξη της αθλητικής τους θητείας.

Οι υποτροφίες -για σπουδές Προπονητικής στο ΙΕΚ των Πρωταθλητών και Νο1 Sports School της χώρας- θα χορηγηθούν στους εξής παίκτες της Κ-19 του Ολυμπιακού:
– Γιώργο Ξενιτίδη
– Γιώργο Φέκα
– Δημήτρη Στουρνάρα
– Παρασκευά Ντουμάνη
Κάνε ΣΗΜΕΡΑ την εγγραφή σου στα νέα τμήματα Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ -Άμεση Έναρξη Μαθημάτων:
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
• http://www.iekalfa.gr/