Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μπαίνει στο Masterchef! (pics)

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μπαίνει στο Masterchef! (pics)

O πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά και των Ρεάλ Μαδρίτης, Χετάφε, Μάλαγα, Μιγκέλ Τόρες μίλησε για το μέλλον του μακριά από το ποδόσφαιρο, αποκαλύπτοντας πως σκέφτεται να αγωνιστεί στο ισπανικό Masterchef Celebrity.

Ο Μιγκέλ Τόρες, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει παραπάνω από 250 συμμετοχές στη La Liga, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του το καλοκαίρι, φορώντας τη φανέλα της Μάλαγα.

Ο Μαδριλένος στόπερ, ο οποίος πέρασε για ένα χρόνο από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό (τη σεζόν 2013-2014) μίλησε στο «Radio Marca», όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων, το ταλέντο του…για τη μαγειρική. Μάλιστα, τόνισε ότι είναι πιθανό να πάρει μέρος στο ισπανικό Masterchef Celebrity.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Αναφορικά με την απόφαση να αποσυρθεί το καλοκαίρι σε ηλικία 33 ετών, ο Ισπανός είπε: «Δεν μετανιώνω, αποσύρθηκα την κατάλληλη στιγμή. Μπορεί να είχα ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Μάλαγα, αλλά είχε ωριμάσει η απόφαση στο μυαλό μου. Η κατάσταση στην ομάδα δεν ήταν η επιθυμητή, είχε κλείσει ο κύκλος μου και δεν ήθελα να αγωνιστώ κάπου αλλού».

Μπορεί να άφησε το ποδόσφαιρο, αλλά ο πρώην παίκτης της Χετάφε, της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού απασχολείται και με άλλα πράγματα: «Πιστεύω πως υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από το ποδόσφαιρο. Δοκιμάζω άλλα αθλήματα, όπως το πάντελ και το τένις, τρώω καλύτερα, απολαμβάνω τη ζωή μου, είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου.

 

 

Όσο για την καλύτερη στιγμή του στα γήπεδα: «Το πρώτο μου πρωτάθλημα με την Ρεάλ Μαδρίτης (εννοεί τη σεζόν 2006-07) ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Σκαρφάλωσα από την Ρεάλ Καστίγια στην πρώτη ομάδα…αυτοί οι ανεπανάληπτοι φίλαθλοι…δεν ξεχνιούνται αυτά».

 

Η ιδιωτική του ζωή βέβαια είναι κάτι που του έλειπε, λέγοντας: «Είχα ανθρώπους που βρίσκονταν κάθε μέρα έξω από το σπίτι μου. Δεν έχετε ιδέα πόσο σημαντικό είναι να έχεις τις ιδιωτικές σου στιγμές, χωρίς να σε ενοχλούν. Όταν είσαι όμως δημοφιλής πρέπει να το αποδέχεσαι και να ζεις με αυτό».

 

Τέλος ο Μιγκέλ Τόρες εκμυστηρεύτηκε την αγάπη του στη μαγειρική, μιλώντας και για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Masterchef: «Μου αρέσει πολύ η γαστρονομία, είμαι φίλος με τον Πάκο Ρονθέρο, έναν από τους καλύτερους Ισπανούς chefs και μου μαθαίνει τα μυστικά».

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ