Παναθηναϊκός Κ15 – Ολυμπιακός Κ15 2-2

Παναθηναϊκός Κ15 – Ολυμπιακός Κ15 2-2

Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 2-0 με τους Βλέτσα και Αρσενίδη, αλλά οι Πράσινοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν με τους Πιτσώτη και Καλοσκάμη.

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι της Σούπερ Λίγκας Κ15 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2, σε έναν αγώνα που διεξήχθη στο Κορωπί, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 0-2. Ο Βλέτσας εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και από κοντά έγραψε το 0-1, ενώ στο 9’, ο Αρσενίδης είδε κενή εστία μετά από νέο σφάλμα των γηπεδούχων και έκανε το 0-2!

Μετά τα πρώτο 20άλεπτο, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του και στο 25’ μείωσε με προβολή του Πιτσώτη σε 2-1, ενώ το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Καλοσκάμης με κεφαλιά στο 31’. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τον Ολυμπιακό να χάνει δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες, με τον Μοίρα να έχει δύο δοκάρια στο 58’ και στο 71’.

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι των αιωνίων, ο Ολυμπιακός έχει 4 βαθμούς, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο, με τον Παναθηναϊκό να έχει πέντε βαθμούς σε 3 ματς.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Μαυρουδής): Μέμα, Κοκκάκης, Χασανάγκο, Παπατριανταφύλλου (72′ Νικολετόπουλος), Πιτσώτης, Λιατίφης, Νότας (62′ Δάμης), Σπαθάρης (85′ Κανάκης), Σταγάκης (72′ Τόμπρας), Καλοσκάνης, Διαμαντής

Ολυμπιακός (Τοπολιάτης): Κονσολάκης, Μίνης, Χουρδάκης, Φίλος, Κωστούλας, Μαυρόπουλος (Σταράκης 50’), Διαμαντόπουλος (Γατόπουλος 63’), Ρούτσι (Αθανασίου 78’), Μοίρας, Βλέτσας (Νίνος 78’), Αρσενίδης (Παπακανέλλος 50’).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ