Αποκαλύψεις Κετσπάγια για Λαΐφη και Κωστή

Αποκαλύψεις Κετσπάγια για Λαΐφη και Κωστή

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε για τον Λαΐφη και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κύπριο πριν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό το 2016, κάνοντας και το σχόλιό του για την μεταγραφή του Κωστή στους «ερυθρόλευκους».

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, νυν προπονητής της Ανόρθωσης, μίλησε στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα», αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες σχετικά με τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, ενώ τοποθετήθηκε και για την απόκτηση του Κωστή από τους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ανέφερε ότι την εποχή που ήταν προπονητής στην Ένωση, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ενδιαφερθεί για τον μετέπειτα παίκτη των Πειραιωτών, Κωνσταντίνο Λαΐφη, πριν εκείνος αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, έσπευσε να προσγειώσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», Ιωάννη Κωστή, τονίζοντας ότι θα πρέπει να σταματήσουν να του «φουσκώνουν» τα μυαλά και να τον αφήσουν να δουλέψει.

Το σχόλιο του Κετσπάγια: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, και ο Λαΐφης πήγε εκεί. Όταν ήμουν στην ΑΕΚ ενδιαφέρθηκα εγώ, μιλήσαμε με τον παίχτη και ήρθε ο Ολυμπιακός, πλήρωσε και πήγε εκεί.

Δεν νομίζω να υπήρχε καλύτερη περίπτωση παίκτη από τον Λαΐφη για την ΑΕΚ. Δεν είναι καλό για τον Κωστή να λένε τα μίντια ότι θα πάει εκεί και θα κάνει «παπάδες»».

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 από την Ανόρθωση έναντι 600.000 ευρώ και δύο χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή στην Σταντάρ Λιέγης, για το ποσό των 2 εκατ. ευρώ.

Ο Ιωάννης Κωστή από την πλευρά του υπέγραψε πριν από λίγες μέρες στον Ολυμπιακό και θα ενσωματωθεί από το επόμενο καλοκαίρι στο λιμάνι, μένοντας στη Νέα Σαλαμίνα αυτή τη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ