Ολυμπιακός : Σπουδαίες στιγμές στο τουρνουά «Θανάσης Μπέμπης» (pics)

Ολυμπιακός : Σπουδαίες στιγμές στο τουρνουά «Θανάσης Μπέμπης» (pics)

Όμορφες στιγμές έζησαν όλοι εκείνοι οι πιτσιρικάδες που έδωσαν το «παρών» στο τουρνουά που διοργάνωσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του Θανάση Μπέμπη.

Τη μνήμη του θρύλου του Ολυμπιακού, Θανάση Μπέμπη, θέλησε να τιμήσει η Ερυθρόλευκη οικογένεια που διοργάνωσε τουρνουά με τ’ όνομά του.

Σε αυτό έδωσαν το «παρών» αρκετοί πιτσιρικάδες. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οκτώ ομάδες παιδιών γεννημένων το 2009-10 με όλες τους να παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Οι ομάδες ήταν: Σχολή Ρέντη (2), Σχολή Βοτσαλάκια, Σχολή Καραϊσκάκη, Σχολή Πέραμα, ΑΟΚ Φαλήρου, Κοψαχείλα, Ελπίδες Αγίων Αναργύρων. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν παρέλαβαν αμαμνηστικό δίπλωμα στο οποίο υπήρχε η μορφή του Θανάση Μπέμπη.

Ωστόσο, η στιγμή που ξεχώρισε το δίχως άλλο ήταν όταν στο τουρνουά δόθηκε η φανέλα με το νούμερο 10 και τ’ όνομα «Θανάσης Μπέμπης» δόθηκε στον υιό του αείμνηστου Θανάση Μπέμπη, Στέφανο και στον εγγονό του.

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Ο Θανάσης Μπέμπης είναι τεράστιο κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού. Είναι ένας μύθος», είπε ο Καραταΐδης ενώ ο Διευθυντής Σχολών κ. Νάνος τόνισε: «Αυτό το τουρνουά θα γίνει θεσμός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ