Σε μετωπική με τη βία ο Μαρινάκης

Σε μετωπική με τη βία ο Μαρινάκης

Ξεκάθαρη η στάση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα αίσχη στο Ρέντη από τους χούλιγκαν. Όλοι στον Ολυμπιακό απαιτούν την διερεύνηση σε βάθος για να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπαίτιοι! Κανείς δεν παίζει με τον Ολυμπιακό!

Τα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν στο Ρέντη με την εισβολή χούλιγκαν και την επίθεση στους οπαδούς της Μπάγερν κατά την διάρκεια του αγώνα Κ19 του Ολυμπιακού με την Γερμανική ομάδα έφεραν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε δύσκολη θέση. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός φρόντισε άμεσα να καταδικάσει κατηγορηματικά την εισβολή των ανεγκέφαλων και να ξεκαθαρίσει πως δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύσσωμη η διοίκηση του Ολυμπιακού, όλοι οι αγαπούν τον σύλλογο είναι απέναντι σε αυτούς που προσπάθησαν να τον πληγώσουν!

Το μήνυμα της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρο! Κανείς δεν παίζει με τον Ολυμπιακό, κανείς δεν παίζει με την ιστορία του κορυφαίου συλλόγου της χώρας, σε κανένα δεν θα επιτραπεί να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό που έχει πετύχει τόσα πολλά σε όλα τα επίπεδα και αποτελεί πρότυπο και παράδειγμα και για ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Άπαντες στον Ολυμπιακό επιθυμούν να φτάσει η υπόθεση μέχρι το τέλος, να διερευνηθεί σε βάθος και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπαίτιοι!

Η είδηση μάλιστα της σύλληψης ενός 31χρονου που συμμετείχε στην εισβολή στο Ρέντη δείχνει πως ήδη η Αστυνομία λειτουργεί προς την σωστή κατεύθυνση.

Στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ περιμένουν οι αρμόδιες αρχές να συνεχίσουν να πράττουν τα δέοντα ώστε και όσοι εισέβαλαν στο Ρέντη να τιμωρηθούν και να μην θεωρήσει ποτέ ξανά στο μέλλον κανείς πως μπορεί να παίξει με τον Ολυμπιακό!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ