Ταυτοποιήθηκαν πέντε από τους δράστες για την εισβολή στον Ρέντη

Ταυτοποιήθηκαν πέντε από τους δράστες για την εισβολή στον Ρέντη

Το Τμήμα Αθλητικής Βίας ταυτοποίησε πέντε άτομα που συμμετείχαν στην εισβολή στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη την περασμένη Τρίτη.

Μετά τη σύλληψη ενός από τους δράστες που συμμετείχαν στην εισβολή στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη στο ματς των Νέων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπάγερν, ταυτοποίηθηκαν από το Τμήμα Αθλητικής Βίας πέντε άτομα που εισέβαλαν στο γήπεδο την ώρα του αγώνα.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, τα επεισόδια έγιναν γιατί οι χούλιγκαν ήθελαν να αρπάξουν το πανό της φιλοξενούμενης ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα ξεκίνησαν στο 85’ της αναμέτρησης όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και κατευθύνθηκαν προς την πλευρά που καθόντουσαν οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αμέσως μετά την εισβολή έτρεξαν να προστατεύσουν τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της Μπάγερν, ενώ η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση της καταδίκασε το θλιβερό συμβάν, ξεκαθαρίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι δεν έχουν καμία θέση, αλλά και καμία σχέση με την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ