Αυτός είναι ο τέλειος ποδοσφαιριστής

Αυτός είναι ο τέλειος ποδοσφαιριστής

Το Copa90 πήρε στοιχεία από διάφορους ποδοσφαιριστές και έφτιαξε τον καλύτερο όλων. Δείτε πως συνδέονται Πίρλο, Κριστιάνο, Μέσι, Ρονάλντο, Ροναλντίνιο και άλλοι.

Υπάρχει ο ιδανικός ποδοσφαιριστής; Για κάποιους είναι ο Λιονέλ Μέσι, για άλλους ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κάποιοι σκέφτονται ακόμα τα όσα έκανε ο Ροναλντίνιο όταν αγωνιζόταν, κάποιοι άλλοι το «φαινόμενο», τον υπέροχο Ρονάλντο που έκανε όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα στο γήπεδο.

Το copa90 αποφάσισε να φτιάξει τον… ιδανικό ποδοσφαιριστή. Πήρε κάθε καλό στοιχείο που μπορεί να υπάρξει και έφτιαξε έναν παίκτη που αν… υπήρχε θα μας έκανε απλά να τον χαζεύουμε.

Τι έχει σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή; Το μυαλό και την ποδοσφαιρική ευφυΐα του Αντρέα Πίρλο, ο οποίος μπορούσε να κάνει τα δύσκολα να φαίνονται απλά. Την κεφαλιά του Πίτερ Κράουτς, που ήταν ανίκητος στον αέρα.

Τη διορατικότητα του Μεσούτ Οζίλ, τον οποίο υπάρχουν στιγμές που τον χαζεύεις όταν έχει την μπάλα στα πόδια του, όταν απλώνει το παιχνίδι, όταν μοιράζει για να κάνει ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του.

Στη δύναμη έχουν τοποθετήσει τον Αντενπάγιο Ακινφέβα, γνωστό και ως «τέρας», στην αντοχή τον Ν’ Γκολό Καντέ της Τσέλσι ο οποίος… καταπίνει χιλιόμετρα. Η τετράδα που ακολουθεί είναι… φωτιά και λάβρα.

Το σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ένα σουτ από… άλλο πλανήτη, οι ντρίπλες του Λιονέλ Μέσι, η τεχνική του Ροναλντίνιο και φυσικά τα τελειώματα του Ρονάλντο του… φαινόμενου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ