Ολυμπιακός: Ξεκινά το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Σχολών Αττικής (pic)

Ολυμπιακός: Ξεκινά το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Σχολών Αττικής (pic)

Πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Σχολών Ποδοσφαίρου Αττικής του Ολυμπιακού.

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου των Σχολών Ποδοσφαίρου Αττικής του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου, 19 Σχολές θα συμμετάσχουν στις δύο διοργανώσεις, με στόχο να αποκτήσουν τα παιδιά νέες εμπειρίες, περισσότερο χρόνο συμμετοχής και φυσικά να διασκεδάσουν το ποδόσφαιρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν μεγάλη προσοχή στα μικρά παιδιά, με στόχο την εύρεση νέων ταλέντων που στη συνέχεια θα προωθηθούν στην Ακαδημία του συλλόγου και στην πρώτη ομάδα.

Οι μετακινήσεις για τα παιδιά είναι πολύ σημαντικές, καθώς θα έρθουν σε επαφή με άλλους αθλητές και φυσικά θα κοινωνικοποιηθούν, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για τις  ηλικίες αυτές.

Λίγα λόγια για τις διοργανώσεις:

Πρωτάθλημα Σχολών

Η εν λόγω διοργάνωση θα «τρέξει» για 9η συνεχόμενη χρονιά με 12 συνολικά Σχολές να συμμετέχουν και διαρκεί έως τον Μάιο. Οι ηλικιακές κατηγορίες που παίρνουν μέρους, είναι Κ6, Κ8, Κ10 και Κ12.

Κύπελλο Σχολών

Το Κύπελλο διεξάγεται για τρίτη σερί σεζόν, έχει διάρκεια μέχρι τον Απρίλιο ενώ συμμετέχουν οκτώ Σχολές. Οι ηλικιακές κατηγορίες είναι αυτές των Κ8 και Κ10, ενώ η διοργάνωση πραγματοποιείται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ρέντη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ