Ολυμπιακός: Πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ η Κ15, επέστρεψε στις νίκες η Κ17

Ολυμπιακός: Πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ η Κ15, επέστρεψε στις νίκες η Κ17

Απόλυτη επιτυχία για τις ομάδες Κ15 και Κ17 του Ολυμπιακού που επικράτησαν της ΑΕΚ και Πανιωνίου αντίστοιχα.

Απόλυτη επιτυχία στις σημερινές αναμετρήσεις των ομάδων Κ15 και Κ17 του Ολυμπιακού, επικρατώντας των ΑΕΚ και Πανιωνίου αντίστοιχα.

Αρχικά η Κ15 επικράτησε με σκορ 1-0 της «Ένωσης», έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρούτσι στο 10ο λεπτό. Οι μικροί «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν αήττητοι μετά και το πέρας της 4ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League.

Ο Ολυμπιακός μετρά 7 βαθμούς μετά από τρεις αγώνες, έχοντας σαν εκκρεμότητα το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής απέναντι στον Ατρόμητο, λόγω της παρουσίας της ομάδας μας στο International Tournament 2019 της Premier League.

Ολυμπιακός (Τοπολιάτης): Κονσολάκης, Μίνης, Χουρδάκης, Κωστούλας, Φίλος, Σταράκης, Ρούτσι (Μαυρόπουλος 53′), Βλέτσας (Παπακανέλος 53′), Αρσενίδης (Νίνος 76′)), Διαμαντόπουλος (Γατόπουλος 68′), Μοίρας (Αθανασίου 76′).

Με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Κ17. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη νίκησε την αντίστοιχη του Πανιωνίου στο γήπεδο των Τραχώνων, με το αυτογκόλ του Ζούγια στο 24′.

Οι Πειραιώτες είχαν και δοκάρι με τον Συρμή στο 32ο λεπτό.

Με αυτόν τον τρόπο γύρισαν στις νίκες και με 17 βαθμούς, μείωσαν τη διαφορά τους μόλις στον έναν από την κορυφή του Α’ ομίλου και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Γραμματικάκης, Φρέρης, Λιοφάγος, Γιαλεδάκης, Κατσογιάννης, Ντόι, Κίτσος (Σπυριδάκης 69’), Πάστρας (Κασέμι 80’), Σταμούλης (Χρονακόπουλος 69’), Συρμής (Ποιμενίδης 60’), Λιάτσος (Παπακωνσταντίνου 80’).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ