Η σοκαριστική εικόνα από το τροχαίο του Αναστασιάδη: Εγινε σμπαράλια το αυτοκίνητο!

Η σοκαριστική εικόνα από το τροχαίο του Αναστασιάδη: Εγινε σμπαράλια το αυτοκίνητο!

Η γυναίκα του Αγγελου Αναστασιάδη, Βιβή Κηπουρού, ανέβασε στα social media φωτογραφία από το πώς έγινε το αυτοκίνητου του έμπειρου τεχνικού, μετά το τροχαίο.

Τροχαίο ατύχημα είχε ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας, Αγγελος Αναστασιάδης, με τον έμπειρο τεχνικό να σώνεται από… θαύμα, καθώς το αυτοκίνητό του έγινε σμπαράλια!

Ο 66χρονος και ο συνεργάτης του, Απόστολος Τερζής, είχαν σοβαρό τροχαίο, με την εικόνα που δημοσίευσε η γυναικά του πρώην προπονητή της γαλανόλευκης να προκαλεί σοκ.

Το αυτοκίνητο του Αγγελου Αναστασιάδη έχει γίνει μια άμορφη μάζα και η φωτογραφία καταδεικνύει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης, η γυναίκα του έμπειρου κόουτς, Βιβή Κηπουρού ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό της στα social media το τρακαρισμένο αγροτικό και το συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα:  «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Ο Άγγελος μου είναι καλά μετά το τροχαίο του».

Ευτυχώς, όπως αναφέρει και η γυναίκα του στο μήνυμά της, τόσο ο έμπειρος τεχνικός όσο και ο συνεργάτης του στάθηκαν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους και βγήκαν σώοι από το αυτοκίνητο. Οι δύο άνδρες είχαν… Αγιο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το τροχαίο συνέβη καθ’ οδόν για την Αρναία Χαλκιδικής, όπου θα έδιναν το «παρών» σε εκδήλωση του τοπικού Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ