Τουρέ: «Στην Ελλάδα ο κόσμος μιλούσε για την ηλικία μου»

Τουρέ: «Στην Ελλάδα ο κόσμος μιλούσε για την ηλικία μου»

Ο Γιάγια Τουρέ μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του κόσμου σε εκείνον, ενώ τόνισε ότι θέλει να αγωνιστεί τουλάχιστον 1-2 χρόνια ακόμα.

Ο Γιάγια Τουρέ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο δεύτερο πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως όλοι μιλούσαν για την ηλικία του και το πότε θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Ο Ιβοριανός μέσος ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν ευχαριστημένος από τα όσα άκουγε, ενώ μίλησε για το πότε σκέφτεται να αποσυρθεί, για την πιθανή επιστροφή του στην Αγγλία, αλλά και για το τι σκέφτεται να κάνει όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θυμάμαι πως όταν ήμουν στην Ελλάδα και ο κόσμος μιλούσε για το πότε θα τελειώσει η καριέρα μου, δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος. Κάτι μου έλειπε. Θέλω εγώ να έχω τον έλεγχο της ζωής και της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας.

Στο μυαλό μου θεωρώ ότι θα μπορώ να παίζω ακόμη ένα ή το πολύ δύο χρόνια ακόμη.
Ακολούθως θέλω ν’ αφοσιωθώ στην οικογένεια μου και να ασχοληθώ μ’ άλλα πράγματα.
Θέλω να είμαι περήφανος για μένα. Ως παίκτης ενίοτε σταματάς γιατί κάποιοι προσπαθούν να σε φρενάρουν. Δεν είναι δική σου επιθυμία. Είναι περίπλοκο.

Θα μου άρεσε πολύ να επιστρέψω στην Αγγλία. Απλά θέλω να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία. Εξαρτάται κι από την ποιότητα της ομάδας και τους στόχους της. Θα δούμε, γιατί στην Ευρώπη κοιτούν περίεργα τις ηλικίες. Δεν θέλω να αυτοπροταθώ».

Για το τι σκέφτεται να κάνει όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Σκέφτομαι να ξεκινήσω προπονητικά μαθήματα. Το ποδόσφαιρο είναι όλη μου η ζωή και θέλω να αποτελώ μέλος του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ