Ολυμπιακός: Χωρίς Λάζαρο το φιλικό με την Κ19

Ολυμπιακός: Χωρίς Λάζαρο το φιλικό με την Κ19

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν πήρε τελικά λεπτά συμμετοχής στη νίκη (3-0) της πρώτης ομάδας των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην Κ19 του συλλόγου.

Αντίστροφα μετράει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Έλληνας επιθετικός φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετό διάστημα και είναι έτοιμος να τεθεί ξανά υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρίνς.

Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε να αφήσει εκτός τον 32χρονο από το σημερινό φιλικό της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού απέναντι στην Κ19 του συλλόγου.

Σε ένα παιχνίδι διάρκειας 40 λεπτών, οι«ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν των μικρών με σκορ 3-0, με τον Μαρτίνς να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πράγματα στο χορτάρι, αλλά και να ξεχωρίσει παίκτες από τις ακαδημίες.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο Μπρούνο με πλασέ στην κίνηση, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπενζιά έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0.

Το 3-0 έκανε ο Μπρούνο στο 4ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου με έξοχο σουτ έξω από την περιοχή.

Ολυμπιακός: Αλέν (41′ Καραργύρης), Τοροσίδης, Μπα, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Ξενιτίδης, Μπενζιά, Λοβέρα, Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο.

Ολυμπιακός Κ19: Τζολάκης (41′ Αλέν), Τσάβος, Μποσκουίδης, Ασλανίδης, Νικόλης, Νεοφυτίδης, Μπέλιτς, Μαρίνος, Τσέλιος, Κατσαβάκης, Βοΐλης.

Έπαιξαν και οι: Πάστρας, Γεωργακόπουλος, Ντότης, Σαπουντζής, Σταμούλης, Αρσενίδης, Ντουμάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ