Αν δεν μιλήσει ο Μπέος για στημένα, ποιος θα το κάνει;

Αν δεν μιλήσει ο Μπέος για στημένα, ποιος θα το κάνει;

Συνέδριο για τα χειραγωγημένα ματς γίνεται στην Θεσσαλονίκη με ομιλητή, μεταξύ άλλων, τον Αχιλλέα Μπέο!

Το «θέμα» μιλάει από μόνο του. Δεν χρειάζονται πολλά-πολλά για να το καταλάβεις. Αρκεί να διαβάσεις τον τίτλο. Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ομιλητής σε συνέδριο που αφορά τα στημένα παιχνίδια! Τα χειραγωγημένα παιχνίδια, τα «μιλημένα» αν δεν το καταλαβαίνεις με τους δύο παραπάνω τρόπους. Ο Αχιλλέας Μπέος επαναλαμβάνω θα κάνει… διάλεξη για τα στημένα παιχνίδια.

Για όποιον δεν το κατανόησε, δεν πιστεύει αυτά που βλέπει και διαβάζει το ξαναγράφω.

Ο Αχιλλέας Μπέος θα είναι ομιλητής σε συνέδριο για τα στημένα παιχνίδια. Και για όποιον σκεφτεί πως «μπορεί να υπάρχουν πολλοί με το όνομα Αχιλλέας Μπέος» να ξεκαθαρίσω πως μιλάμε για τον γνωστό Αχιλλέα Μπέο.

Τον ποδοσφαιρικό παράγοντα επί χρόνια σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό Βόλου. Τον Αχιλλέα Μπέο που δικάστηκε για το koriopolis που πέρασε ένα σημαντικό διάστημα στην φυλακή για το εν λόγω σκάνδαλο. Τον Αχιλλέα Μπέο που τώρα είναι Δήμαρχος Βόλου.

Αυτός ο Αχιλλέας Μπέος θα μιλήσει σε συνέδριο για τα στημένα ματς. Και εδώ που τα λέμε, αν δεν μιλήσει ο Αχιλλέας Μπέος, ποιος θα μιλήσει;

Συντονιστής του συνεδρίου θα είναι ο γνωστός… δικαστής Κυριάκος Θωμαίδης. Τα λένε στην TV θα τα πουν και στο συνέδριο για να μάθει ο κόσμος από τους ειδικούς.

Στους κεντρικούς ομιλητές και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Τι είναι αυτό το συνέδριο;

Η Ένωση Σηματούχων Εταιρειών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο για την Συνθήκη Μακολέν για την καταπολέμηση των Χειραγωγημένων Αγώνων – CLEAN SPORTS www.cleansports.net – διοργανώνουν το 1ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΑΚΟΛΕΝ (MACOLIN). ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ/Macolin Convention. IP, Sports and Commerce» στην Θεσσαλονίκη στις 7 Δεκεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο THE MET HOTEL.

Το συνέδριο βρίσκεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικού Δικαίου και του Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Πνευματικής Ιδιοκτησίας (EUINIP).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ