Golden boy για το 2019 ο Ζοάο Φέλιξ

Golden boy για το 2019 ο Ζοάο Φέλιξ

Ο 19χρονος Πορτογάλος... σάρωσε στις ψήφους και αναδείχθηκε με χαρακτηριστική άνεση το Golden boy για το 2019.

Golden boy για το 2019 και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση αναδείχθηκε ο Ζοάο Φέλιξ.

Το παιδί – θαύμα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου που αποτελεί την πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Ισπανία και με την πάροδο του χρόνου αποδεικνύει όλο και περισσότερο τον λόγο που έχει γίνει τόσο ντόρος γύρω από το όνομα του.

Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, που ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον έχει χρίσει ως τον επόμενο μεγάλο αστέρα της Πορτογαλίας, με τον 19χρονο να είναι έτοιμος να τον διαδεχτεί όταν ο σούπερσταρ της Γιουβέντους αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Για την ώρα, πάντως, ο Ζοάο Φέλιξ αρκείται στο να κάνει… πλάκα στους συνομήλικούς του, καθώς κατάφερε να αναδειχθεί με περίσσια ευκολία ως το Golden boy της φετινής χρονιάς. Στη σχετική ψηφοφορία που διοργανώνει κάθε χρόνο η «Tuttosport», ο άσος της Ατλέτικο συγκέντρωσε τη συντριπτική πλειοψηφία των ψήφων (332) και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Δεύτερος και… καταϊδρωμένος ήρθε ο Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ, ο οποίος μέτρησε 175 ψήφους, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν ο Κάι Χάβερτζ της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Σάλτσμπουργκ και ο περσινός νικητής του βραβείου, Ματάις Ντε Λιχτ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ