«Αντίο Θρύλε Ηλία Ρωσίδη»

«Αντίο Θρύλε Ηλία Ρωσίδη»

Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε τον θρυλικό ποδοσφαιριστή και αρχηγό της Εθνικής ο οποίος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 92 ετών.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού για τον Ηλία Ρωσίδη, ο οποίος έφυγε σήμερα για την γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 92 ετών.

Η ανακοίνωση:

ΑΝΤΙΟ «ΘΡΥΛΕ» ΗΛΙΑ ΡΩΣΙΔΗ

Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού Πειραιώς αποχαιρετά με οδύνη τον Ηλία Ρωσίδη. Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής και αρχηγός της εθνικής Ελλάδας έφυγε πλήρης ημερών έχοντας χαρίσει στιγμές δόξας στον Ολυμπιακό μας, στο πλευρό του οποίου ήταν μέχρι τα βαθιά γεράματά του, συμμετέχοντας σε όλες τις δράσεις των Παλαίμαχων.

Τα μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού Πειραιώς εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στους οικείους του.

Ενός λεπτού σιγή θα κρατήσουν στη μνήμη του Ηλία Ρωσίδη, οι Παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού, αύριο (28/12), στον φιλανθρωπικό αγώνα με τον Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Αγρινίου. Ο συγκεκριμένος αγώνας μπάσκετ στο Αγρίνιο είναι αφιερωμένος στη μνήμη του έφορου του Ολυμπιακού τη δεκαετία του 80, Γιώργου Ναούμη.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ «ΘΡΥΛΕ» ΗΛΙΑ ΡΩΣΙΔΗ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ