Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε Ολαϊτάν

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε Ολαϊτάν

Ο Μάικλ Ολαϊτάν αποχώρησε από τον Απόλλωνα Πόντου και θα συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής με την φανέλα του Πανσερραϊκού.

Από τα σαλόνια στα αλώνια. Ο Μάικλ Ολαϊτάν από το Champions League και τον Ολυμπιακό, βρέθηκε στον Απόλλωνα Πόντου και πλέον στον Πανσερραϊκό.

Ο Νιγηριανός επιθετικός αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στην ομάδα της Καλαμαριάς, όπου έκανε 7 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και 1 γκολ.

Τα ζητήματα που αντιμετώπιζε όμως ο Απόλλων, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε οικονομικό, τον έφεραν σε αναζήτηση άλλης ομάδας, με τον Πανσερραϊκό των δύο χαμηλότερων κατηγοριών να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας, που με αστραπιαίες κινήσεις του τεχνικού διευθυντή Απόστολου Λιβανού, αποκτήθηκε ο έμπειρος εξτρέμ Μαϊκλ Ολαϊταν, που αγωνιζόταν με καλές εμφανίσεις στον Απόλλωνα Πόντου και την Σουπερ Λιγκ 2! Η κόκκινη διοίκηση των Κατσαβάκη-Καζία, έκανε το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο στους φιλάθλους της ομάδας μας!

Ο Μαϊκλ Ολαϊτάν δίνει λάμψη αστέρων στον Πανσερραϊκό

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Μαϊκλ Ολαϊταν, από τη Νιγηρία. Ο δυναμικός εξτρέμ με εμπειρία επιπέδου Champions League, απά την θητεία του στον Ολυμπιακό, ενισχύει σημαντικά την ομάδα μας στην προσπάθεια ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ