To μήνυμα του μαχητή Βιάλι στο Instagram (pic)

To μήνυμα του μαχητή Βιάλι στο Instagram (pic)

O Τζανλούκα Βιάλι συνεχίζει τη μάχη του απέναντι στον καρκίνο στο πάγκρεας και λίγο πριν την «δύση» του 2019, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στα social media, για το πόσο «ευγνώμων» αισθάνεται.

Ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του ιταλικού ποδοσφαίρου (Σαμπντόρια, Γιουβέντους), αλλά και της Τσέλσι, ο Τζιανλούκα Βιάλι, παλεύει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο, δίνοντας τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Το 2018, μέσα από την αυτοβιογραφία του, ο Βιάλι μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Όπως λέει, για να κερδίσει τη μάχη με την αρρώστια, έπρεπε να περάσει χειρουργείο και περισσότερους από 9 μήνες θεραπείας, κατά τη διάρκεια των οποίων φορούσε φούτερ κάτω από το πουκάμισό του, ούτως ώστε να μη γίνει αντιληπτό το πόσο τον είχε επηρεάσει ο καρκίνος σωματικά.

Μέσα από την ιστορία του, ο Βιάλι αποζητά να εμπνεύσει κόσμο που περνά παρόμοια προβλήματα, ενώ όπως λέει χαρακτηριστικά, η φράση που τον καθοδηγούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της αρρώστιας του ήταν πως: «Το σημαντικό δεν είναι να κερδίζεις, αλλά να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη νικητής. Η ζωή είναι 10% τα όσα μας συμβαίνουν και 90% πως τα αντιμετωπίζουμε. Ελπίζω ότι η ιστορία μου θα βοηθήσει άλλους να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα όσα τους συμβαίνουν».

Τον περασμένο Οκτώβριο, έγινε γνωστό ότι ο παλαίμαχος στράικερ θα βρίσκεται στο πλευρό του Ρομπέρτο Μανσίνι, στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας, σε μια κίνηση που έχει κάνει πολύ χαρούμενο τον Βιάλι

Μέσα από τα social media και λίγο πριν φύγει το 2019, ο Βιάλι ανέβασε μια φωτογραφία, την οποία ακολουθεί το μήνυμα «είμαι ευγνώμων», περνώντας μήνυμα πίστης, ελπίδας και συνέχειας… στη μάχη που δίνει…

Δείτε την ανάρτηση του παλαίμαχου στράικερ:

https://www.instagram.com/p/B6spanCFPAi/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ