Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του οπαδού στη Θεσσαλονίκη

Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του οπαδού στη Θεσσαλονίκη

Η αστυνομία συνέλαβε δυο άντρες για την επίθεση στον άτυχο 28χρονο Βούλγαρο και μια γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον εκλιπόντα.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο αντρών, ηλικίας 26 και 24 ετών για τη χθεσινή επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμα, συνελήφθη και μια γυναίκα 26 ετών, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον εκλιπόντα(τον οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε).

Η αστυνομία περιμένει την έκθεση του ιατροδικαστή για να ξεκαθαρίσει αν ο θάνατος του 28χρονου προήλθε από την επίθεση που δέχθηκε ή από το χτύπημα του αυτοκινήτου.

Τι συνέβη

Η ενέδρα, όπως αναφέρουν από τη συμπρωτεύουσα ήταν σε parking δίπλα στο Ποσειδώνιο.

Ο άτυχος οπαδός, μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρέθηκε το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το παιχνίδι το παρακολούθησε μια ομάδα οπαδών της βουλγαρικής Πλόβντιβ, που έχουν καλές σχέσεις με τους οπαδούς του Άρη.

Η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης μάλιστα αναφέρει ότι από τα επεισόδια συνολικά, διακομίσθηκαν άλλοι δύο αλλοδαποί (εκτός εκείνου που κατέληξε) στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν τρία άτομα στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού κατά το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα 28χρονος αλλοδαπός

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές αργά χθες το βράδυ, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού που έλαβε χώρα μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας, στην ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, κατά το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα 28χρονος αλλοδαπός και αναφέρθηκε ο τραυματισμός δύο ακόμη ομοεθνών του (σχετική χθεσινή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Υπηρεσίας μας).

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς άντρες ηλικίας 26 και 24 ετών που εμπλέκονται σε επίθεση κατά ομάδας ατόμων, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και οι τρείς προαναφερόμενοι αλλοδαποί και μία 26χρονη ημεδαπή γυναίκα εμπλεκόμενη σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη, κατά την εξέλιξη του επεισοδίου.

Ενημερώθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου του 28χρονου άντρα.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ