Μέσι: «Η μάχη με τον Ρονάλντο θα κρατήσει για πάντα»

Μέσι: «Η μάχη με τον Ρονάλντο θα κρατήσει για πάντα»

Τέλος δεν πρόκειται να έχει η αέναη μάχη ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι, όπως υποστήριξε σχετικά ο Αργεντινός.

Οι δυο τους χάραξαν ανεξίτηλα τα αρχικά τους στην περασμένη δεκαετία. Η αέναη μάχη που δίνουν τα τελευταία 12 κυρίως χρόνια έχει στιγματίσει το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και τα ρεκόρ τους θα παραμείνουν ανέπαφα για πολύ καιρό ακόμα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι αποτελούν τους δυο παίκτες ορόσημο στην εποχή μας και η μάχη που έδιναν για πολλά συναπτά έτη στη La Liga υπήρξε ίσως η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί στα χρονικά.

Παρόλα αυτά, η αποχώρηση του Πορτογάλου από την Ισπανία για λογαριασμό της Γιουβέντους δεν έβαλε τέλος στην μεταξύ τους κόντρα. Όπως υποστήριξε, μάλιστα, και ο ίδιος ο Μέσι η δική τους μάχη δεν περιορίζεται σε χρονικά πλαίσια, καθώς πρόκειται να διαρκέσει για πάντα.

«Ήταν μια ιδιαίτερη μονομαχία γιατί κράτησε πολλά χρόνια και μάλιστα δεν ήταν εύκολο να την κρατάμε σε τόσο υψηλό επίπεδο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, ανήκαμε και σε δύο κυρίαρχες ομάδες, την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι οι κορυφαίες στον κόσμο» δήλωσε αρχικά ο σούπερσταρ της Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει:

«Το ότι ανταγωνιστήκαμε σε ίδιο επίπεδο για τόσα χρόνια, πιστεύω θα κρατήσει για πάντα. Το ότι είχαμε μια αθλητική μονομαχία νομίζω πως πήγε καλά σε προσωπικό επίπεδο, ενώ το χαιρόταν και ο κόσμος. Είτε ήταν οπαδός της Μπάρτσα, της Ρεάλ, ή φίλαθλος, γενικότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ