Αρχίζει και πάλι το ποδόσφαιρο στην Κύπρο

Αρχίζει και πάλι το ποδόσφαιρο στην Κύπρο

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποφάσισε την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, που διακόπηκε την περασμένη Παρασκευή, έπειτα από την αποχή των διαιτητών για την βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο του διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου.

Επαναρχίζουν οι εγχώριες, ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στην Κύπρο, που διεκόπησαν από την περασμένη Παρασκευή (17/1) μετά από απόφαση των διαιτητών να προχωρήσουν σε αποχή, έπειτα από τη βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο του διαιτητή, Αντρέα Κωνσταντίνου.

Η απόφαση αναστολής της αποχής των διαιτητών, ελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (20/1) μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης της Κύπρου, Γιώργος Σαββίδη.

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο κ. Σαββίδης ανακοίνωσε πως θα οριστεί ένα πρόσωπο, ως συνδετικός κρίκος της Κυπριακής Αστυνομίας με την ηγεσία του συνδέσμου διαιτητών.

Το πρόσωπο αυτό θα είναι ο Ανώτερος Αστυνόμος κ. Χριστόφορος Μαυρομάτης, ο οποίος θα έχει ως βασικό ρόλο την προστασία και ασφάλεια των διαιτητών, ενώ παράλληλα θα επωμιστεί το βάρος των καταγγελιών, για παιχνίδια ύποπτα προς χειραγώγηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ