Μαραντόνα, Μέσι και Κριστιάνο αποχαιρετούν τον Κόμπε Μπράιαντ (pics)

Μαραντόνα, Μέσι και Κριστιάνο αποχαιρετούν τον Κόμπε Μπράιαντ (pics)

Τρεις θρύλοι του ποδοσφαίρου, ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με αναρτήσεις τους στα σόσιαλ μίντια, αποχαιρέτησαν τον Κόμπι Μπράιαντ.

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Κόμπε Μπράιαντ, από πτώση του ελικοπτέρου όπου επέβαινε μαζί με την κόρη του.

Φυσικά μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού έχουν σπεύσει να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπο που θαύμαζαν στα παρκέ του ΝΒΑ και όχι.

Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντιέγκο Μαραντόνα με αναρτήσεις τους στα σόσιαλ μίντια, είπαν το τελευταίο αντίο στον «Black Mamba»

Δείτε τις αναρτήσεις:

«Δεν έχω λέξεις. Όλη μου την αγάπη για την οικογένεια και τους φίλους του Κόμπε. Ήταν χαρά μου που σε γνώρισα και που περάσαμε ωραίες στιγμές μαζί. Μας άφησε μια ιδιοφυΐα από τις λίγες», τόνισε ο Λιονέλ Μέσι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

No tengo palabras… Todo mi cariño para la familia y amigos de Kobe. Fue un placer conocerle y compartir buenos momentos juntos. Se nos fue un genio como pocos.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi) στις

«Τόσο λυπηρό το να ακούς τα σπαρακτικά νέα από τους θανάτους των Κόμπε και της Γκιάνα. Ο Κόμπε ήταν ένας πραγματικός θρύλος και αποτέλεσε έμπνευση για τόσους πολλούς.

Στέλνω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και στους φίλους του και στις οικογένειες όλων όσων έχασαν τη ζωή τους στη σύγκρουση. RIP Legend», ήταν τα λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ολοι οι καλοί φεύγουν. Λυπάμαι και για τον θάνατο της κόρης του και όσων επέβαιναν στο ελικόπτερο. Τα λέμε, θρύλε», ήταν το μήνυμα του Ντέγκο Μαραντόνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@KobeBryant. Se van todos los buenos. Lamento también el fallecimiento de su hija y de los tripulantes del helicóptero. Hasta la vista, leyenda.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Maradona (@maradona) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ