Μίλαν – Τορίνο 4-2: Αγχώθηκε αλλά προκρίθηκε στην παράταση

Μίλαν – Τορίνο 4-2: Αγχώθηκε αλλά προκρίθηκε στην παράταση

Ο Τσαλχάνογλου λύτρωσε τη Μίλαν ισοφαρίζοντας την Τορίνο σε 2-2 στις καθυστερήσεις και οι ροσονέρι κατάφεραν στην παράταση να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά με το τελικό 4-2.

Έπειτα από σπουδαίο ματς που κρίθηκε στην παράταση, η Μίλαν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας επικρατώντας με 4-2 της Τορίνο, η οποία ναι μεν είχε δεχτεί εφτά γκολ πριν από λίγες μέρες από την Αταλάντα, πλην όμως αποδείχτηκε σκληρό καρύδι. Με τους Μιλανέζους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας σε 2-2 και εν τέλει να παίρνουν την πρόκριση στην παράταση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 12’ με τον Μποναβεντούρα και έδειξαν πως θα καθαρίσουν άνετα την υπόθεση πρόκριση, ωστόσο η Τορίνο αντέδρασε. Ισοφάρισε με τον Μπρέμερ στο 34’ και ο ίδιος παίκτης στο 71’ «πάγωσε» το «Σαν Σίρο», φέρνοντας μπροστά την ομάδα του με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η Μίλαν πίεσε για την ισοφάριση, είχε σπουδαίες ευκαιρίες και τελικά κατάφερε να φτάσει στο 2-2 στο 91’, με σουτ του Τσαλχάνογλου έξω από την περιοχή, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ιμπραΐμοβιτς έχασε τεράστια ευκαιρία για την απόλυτη ανατροπή, αστοχώντας από τη μικρή περιοχή.

Στην παράταση, όμως, οι Μιλανέζοι απέδειξαν την ανωτερότητα τους και με δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών «καθάρισαν» την πρόκριση και βρέθηκαν στα ημιτελικά. Ο Τσαλχάνογλου και πάλι στο 106’ έκανε το 3-2, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Ζλάταν και να βάλει το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ