Στην Ελβετία ο Γεραπετρίτης, τις επόμενες μέρες συνάντηση με Ινφαντίνο

Στην Ελβετία ο Γεραπετρίτης, τις επόμενες μέρες συνάντηση με Ινφαντίνο

Στην έδρα της FIFA βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης όπου συναντήθηκε με ανώτερα στελέχη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Τις επόμενες μέρες θα έχει συνάντηση και με τον Tζιάνι Ινφαντίνο.

Στην Ελβετία και την έδρα της FIFA βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης που τις προηγούμενες μέρες είχε επισκεφθεί και τα κεντρικά της UEFA στην Νιόν.

Ο κύριος Γεραπετρίτης συναντήθηκε με ανώτερα στελέχη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με τις συζητήσεις γύρω από το ποδοσφαιρικό Μνημόνιο έχουν ξεκινήσει ωστόσο δεν υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος απουσιάζει.

Το αφεντικό της FIFA σε χθεσινή του συνέντευξη άφησε ανοιχτό το περιθώριο στήριξης της Αθήνας, εφόσον υπάρχει αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης και υπό αυτό το πρίσμα, ο κύριος Γεραπετρίτης τις επόμενες μέρες κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί ξανά στην Ελβετία ώστε να συναντηθεί με τον κύριο Ινφαντίνο.

Τέλος, όταν θα φτάσει η ώρα των υπογραφών για το Μνημόνιο, ο Ινφαντίνο αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ενώ χθες κλείδωσε η έλευση του προέδρου της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ