Ολυμπιακός: Πρώτη θέση με πεντάρα για την Κ15

Ολυμπιακός: Πρώτη θέση με πεντάρα για την Κ15

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 5-0 του ΟΦΗ και βρέθηκαν στο +2 από τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας. Αφιέρωσαν τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7 οι «ερυθρόλευκοι».

Νίκη κορυφής για την Κ15 του Ολυμπιακού, η οποία φιλοδώρησε με 5 γκολ την αντίστοιχη του ΟΦΗ και βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής που είχε διακοπεί λόγω βροχόπτωσης και ο Ολυμπιακός είχε προλάβει να προηγηθεί στο 10’ με τον Παπακανέλλο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον ΟΦΗ.

Αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τον Νίκο Τοπολιάτη και παράλληλα αφιερώνοντας τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7, οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί μετά το πέρας του πρώτου 40λεπτου.

Ο Μοίρας στο 60’ έκανε το 2-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Φίλος «κλείδωσε» το τρίποντο. Με τέρμα του Κωστούλα διαμορφώθηκε το 4-0 για να έρθει και πάλι ο Μοίρας στο 75ο λεπτό και να κάνει το τελικό 5-0.

Η νίκη έφερε τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση με 32 βαθμούς μετά από 14 αγωνιστικές, στο +2 από τον Παναθηναϊκό που έπεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ