Σε κρίσιμη κατάσταση ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε σε γήπεδο της Λάρισας

Σε κρίσιμη κατάσταση ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε σε γήπεδο της Λάρισας

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται νεαρός ποδοσφαιριστής στη Λάρισα, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα.

Αγωνία επικρατεί για νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατέρρευσε σε γήπεδο το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία».

Όπως αναφέρεται, ο 24χρονος έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα για την Α1 τοπική κατηγορία της Λάρισας, με συνέπεια να κληθεί άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να με­ταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νο­σοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαία η άμεση νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής θεραπείας.

Αν και οι θεράποντες ιατροί δεν έχουν δεν έχουν καταλήξει στην τελική τους διάγνωση, δεν είναι λίγοι όσοι μιλούν για τη νοσηλεία του νεαρού ποδοσφαιρι­στή στο πρόσφατο παρελθόν εξαιτίας λεπτοσπείρωσης, πρόβλημα που κλήθηκαν να διερευνήσουν οι υγειονομικές υπηρεσίες της Περι­φέρειας Θεσσαλίας.

Μάλιστα, ο νεαρός είχε νοσηλευτεί στην ίδια κλινική τον προηγούμενο Νοέμβριο αντιμετωπίζοντας το ίδιο πρόβλημα, γεγονός για το οποίο είχε ενημερωθεί και ο Εθνκός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, ο οποίος ζήτησε από τους αρμόδιους να κάνουν αυτοψία και να ελέγξουν τις συνθήκες υγιεινής στους χώρους όπου κινείται ο ποδοσφαιριστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ