Γκέραρντ : Η εμφάνιση στο ΟΦΗ – Αρης που συγκίνησε

Γκέραρντ : Η εμφάνιση στο ΟΦΗ – Αρης που συγκίνησε

Στις 13 Μαΐου του 2017 (στο περσινό πρωτάθλημα της Football League), ο Ευγένιος Γκέραρντ είχε πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από πολλά χρόνια και είχε συγκινήσει.

Στις 13 Μαΐου του 2017, ο Ευγένιος Γκέραρντ είχε προκαλέσει έντονη συγκίνηση σε άπαντες, όταν εμφανίστηκε στο Γεντί Κουλέ, στο πλαίσιο του αγώνα ΟΦΗ – Αρης για την περσινή Football League.

Κι αυτό γιατί ήταν η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που ο Ολλανδός πραγματοποιούσε δημόσια εμφάνιση. Ολοι γνώριζαν τα έντονα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό, ωστόσο ως γνωστόν απείχε από τα γήπεδα.

Έτσι όταν έκανε την εμφάνισή του στο ημίχρονο της αναμέτρησης, άπαντες χάρηκαν ιδιαίτερα και τον υποδέχθηκαν με μεγάλη ζέση και με ένα θερμό χειροκρότημα.

Τόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος που και τότε ήταν τεχνικός του ΟΦΗ όσο και ο Νίκος Κωστένογλου που καθόταν τότε στον πάγκο του Άρη, έσπευσαν να τον χαιρετήσουν. Άλλωστε και οι δυο τους τον γνώριζαν πολύ καλά ως προπονητή τους, έχοντας αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση.

Φυσικά όλο το Γεντί Κουλέ το χειροκρότησε και τον αποθέωσε επίσης, με τον ίδιο να δείχνει χαρούμενος από αυτή την όμορφη υποδοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ