Ολυμπιακός: Τουρνουά για την επέτειο 20 χρόνων των Ακαδημιών (pics)

Ολυμπιακός: Τουρνουά για την επέτειο 20 χρόνων των Ακαδημιών (pics)

Οι ακαδημίες του Ολυμπιακού έκλεισαν 20 χρόνια... επιτυχιών, στο πλαίσιο των οποίων, διεξήχθησαν τουρνουά των παιδιών που είναι γεννημένα το 2010.

Οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού συμπλήρωσαν φέτος 20 χρόνια. Δύο δεκαετίες με έμφαση στη διαπαιδαγώγηση, στο μπόλιασμα των παιδιών με τα αθλητικά ιδεώδη και φυσικά στη διαμόρφωση ποδοσφαιριστών που μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα των Ερυθρόλευκων.

Με αφορμή την επέτειο αυτή, διεξήχθησαν τουρνουά ανάμεσα σε παιδιά που είναι γεννημένα το 2010, προκειμένου να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού.

Η σχετική ενημέρωση:

«20 χρόνια Σχολές – 20 δράσεις

Οι δράσεις συνεχίζονται για τη συμπλήρωση 20 χρόνων των Σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού! Αυτή τη φορά, σειρά είχαν τα παιδιά των Σχολών της Αθήνας γεννημένα το 2010, τα οποία βρέθηκαν την Κυριακή 23/2 στο Ρέντη.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν σε αγώνες 7Χ7, φορώντας το επετειακό μπλουζάκι των Σχολών για τα 20 χρόνια, αγωνιζόμενα σε ημίχρονα των 15’, με την κάθε ομάδα να δίνει τέσσερα παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα παιχνίδια έγιναν καθαρά για διασκέδαση, χωρίς να κρατηθεί σκορ και χωρίς διαιτητή, με σκοπό τα παιδιά να περάσουν υπέροχα!

Στη Δράση συμμετείχαν οι κεντρικές Σχολές (Ρέντη, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια) με τέσσερα τμήματα, αλλά και οι Αρτέμιδα, Βούλα, Γλυκά Νερά, Ηλιούπολη, Καισαριανή, Μενίδι, Πεντέλη, Σαλαμίνα 🔴⚪️ #olyfcacademy #olympiacos #soccerschool»

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ