Μπακασέτας: Θα ερχόντουσαν και τα γκολ

Μπακασέτας: Θα ερχόντουσαν και τα γκολ

Ο πρωταγωνιστής της νίκης της ΑΕΚ, Τάσος Μπακασέτας, μίλησε για το 7-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας. 

Καθοριστικό χαρακτήρισε για την ΑΕΚ το γρήγορο γκολ απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας ο Τάσος Μπακασέτας, με τον διεθνή άσο να τονίζει πως αυτό δεν έδωσε δικαίωμα στο ματς να γίνει… θρίλερ. Ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που είχε η ΑΕΚ στο γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια, λέγοντας πως αυτό ήταν κάτι που θα λυνόταν, αφού η ομάδα δημιουργούσε ευκαιρίες.

«Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν μεγάλες παγίδες. Γίνονται θρίλερ. Μπήκαμε καλά από νωρίς, δεν δώσαμε περιθώρια στη Λάρισα. Θέλαμε να δείξουμε πράγματα. Χαίρομαι που βοήθησα», είπε αρχικά ο Μπακασέτας στην κάμερα του ΟΤΕ.

Για τις τελικές που δεν γίνονται γκολ στο πρωτάθλημα: «Το πρόβλημα είναι όταν δεν δημιουργείς ευκαιρίες. Όταν δημιουργείς φάσεις θα έρθει και το γκολ. Οι παίκτες που έχει η ΑΕΚ στη μεσοεπιθετική γραμμή μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή. Περνάει η ομάδα μια κακή περίοδο στο γκολ. Βρίσκει δύσκολα δίχτυα, θα περάσει. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Αυτό θέλαμε από πέρυσι: να παίζουμε και στις τρεις διοργανώσεις. Το έχουμε καταφέρει. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι μια εβδομάδα είμαστε ομαδάρα και την άλλη το αντίθετο. Τις δυο φορές που ηταν να πατήσουμε κορυφή και δεν το κάναμε πρέπει να το συζητήσουμε μεταξύ μας και θα βρούμε λύση. Θα βρούμε τον δρόμο μας».

Για το αν τον έχει επηρεάσει το ότι δεν έκανε προετοιμασία: «Το να χάνεις την προετοιμασία δεν είναι συν για κάθε παίκτη. Εκτος ότι χτίζεις τον εαυτό σου χτίζεται και ολη η ομάδα. Είχα έναν τραυματισμό που με άφησε εκτός μεγάλο διάστημα, που δεν περίμενα. Τον έχω ξεπεράσει όμως πολύ καιρό τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ