Ινφαντίνο για κοροναϊό: «Το κεκλεισμένων θυρών δεν είναι μόνιμη λύση»

Ινφαντίνο για κοροναϊό: «Το κεκλεισμένων θυρών δεν είναι μόνιμη λύση»

Ο πρόεδρος της FIFA αναφέρθηκε στον ιό και στα προβλήματα που έχει προκαλέσει στο ποδόσφαιρο με αναβολές αγώνων σε πολλά πρωταθλήματα.

Ο κοροναϊος έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη και πλέον επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό και το ποδόσφαιρο. Η FIFA έχει πάρει πλέον τα μέτρα της με πολλά παιχνίδια να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτή την απόφαση ωστόσο σχολίασε  από τον πρόεδρο της FIFA Tζιάνι Ινφαντίνο ο οποίος τόνισε πως δεν είναι μόνιμη λύση για τα παιχνίδια το κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της FIFA για τον ιό:

«Δεν πιστεύω ότι είναι μόνιμη λύση να γίνονται τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Κάθε διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για εκείνη.

Μπορεί βραχυπρόθεσμα να είναι μια λύση να γίνονται ματς χωρίς κόσμο, αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε πως θα συνεχίζεται αυτό για πολύ καιρό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε για τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων  που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο της αναβολής. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τις εξελίξεις, αλλά δεν πρέπει να υπερβάλουμε ή να πανικοβαλλόμαστε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ