Η Ρεάλ ήταν «βασίλισσα» και με τη… βούλα!

Η Ρεάλ ήταν «βασίλισσα» και με τη… βούλα!

Άνετη εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-0, χάρη σε δύο εύστοχα πέναλτι, πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Φουενλαμπράδα για το ισπανικό Κύπελλο.

Τα εύκολα… (σχεδόν) δύσκολα έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο της παιχνίδι για το Κύπελλο Ισπανίας. Η «βασίλισσα» αγωνίστηκε εκτός έδρας απέναντι στην Φουενλαμπράδα και επιβλήθηκε με σκορ 2-0. Έτσι, έχει το πάνω χέρι για να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ωστόσο, οι «μερένχες» σημείωσαν με τον ίδιο τρόπο και τα δύο γκολ τους. Με εκτέλεση πέναλτι. Το πρώτο στο 63΄με τον Μάρκο Ασένσιο. Το δεύτερο σημειώθηκε από τα πόδια του Λούκας Βάσκεθ στο 80′.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός των Μαδριλένων, Ζινεντίν Ζιντάν, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι για την ώρα, είτε έχουν αγωνιστεί ελάχιστα, είτε καθόλου.

Έτσι, ήταν, εν μέρει, δύσκολο για τους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τα αντίπαλα «καρέ». Παρόλα αυτά, ακόμη και έτσι ήταν ανώτεροι και πήραν άνετα το «διπλό».  Εκτός αυτού οι δύο ομάδες είχαν από έναν παίκτη που είδε την κόκκινη κάρτα. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα όταν ο Καντελά στο 79′ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη, ενώ η Ρεάλ εξαιτίας της απευθείας αποβολής του Βαγέχο στο 89′.

Τότε η ρεβάνς για τη Ρεάλ

Η ρεβάνς θα γίνει σε… περίπου ένα μήνα. Στις 29 Νοεμβρίου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπου θα κριθεί οριστικά ο νικητής του ζευγαριού με τη Ρεάλ να έχει, σαφώς, τον πρώτο λόγο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ