Χαμογελαστός κι εκεί: Η πρώτη φωτογραφία του Ροναλντίνιο στη φυλακή

Χαμογελαστός κι εκεί: Η πρώτη φωτογραφία του Ροναλντίνιο στη φυλακή

Ταλαιπωρημένος μεν, πλην όμως με το χαμόγελο να μη φεύγει από τα χείλη του. Η πρώτη φωτογραφία του Ροναλντίνιο στις φυλακές της Παραγουάης κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Ο Ροναλντίνιο μαζί με ποινικούς, μαζί με εμπόρους ναρκωτικών, μαζί με καταδικασμένους για δολοφονίες. Ο πρώην σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου είναι πλέον κλεισμένος στις φυλακές της Παραγουάης, καθώς διατάχθηκε η προφυλάκισή του.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος συνελήφθη τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. Προσπάθησε μαζί με τον αδερφό του να μπουν στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο, αλλά έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή τους.

Ο Ροναλντίνιο κρατήθηκε για αρκετές ώρες και πριν οδηγηθεί στο δικαστήριο. Εκεί προσπάθησε να πείσει τους δικαστές πως δεν γνώριζε για την παραποίηση των εγγράφων, με αποτέλεσμα η δικαστής να δώσει εντολή για την προφυλάκιση τόσο του ίδιου, όσο και του αδερφού του.

Μάλιστα, μιλώντας στους δημοσιογράφους η δικαστής αιτιολόγησε την απόφασή της λέγοντας ότι υπήρχε ο κίνδυνος φυγής από τα δύο αδέρφια.

Η πρώτη φωτογραφία του «Ρόνι» μέσα από τη φυλακή ήρθε στη δημοσιότητα. Ακόμα κι εκεί, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, ο Βραζιλιάνος δεν έχασε το χαμόγελό του. Ταλαιπωρημένος, μεν, φορώντας ένα αμάνικο μπλουζάκι και σαγιονάρες, αλλά με το χαμόγελο στα χείλη, ο Ροναλντίνιο… ποζάρει και η φωτογραφία του κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, μέσω του διαδικτύου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ