Η Ίντερ δεν κατεβαίνει στο Youth League υπό τον φόβο του κορωνοϊού

Η Ίντερ δεν κατεβαίνει στο Youth League υπό τον φόβο του κορωνοϊού

Η Ίντερ αποφάσισε να μην κατέβει η Κ19 να αγωνιστεί στο Youth League απέναντι στη Ρεν υπό τον φόβο του κορωνοϊού και θα αποκλειστεί από τη διοργάνωση.

Η Ιταλία είναι η ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη από τον κορωνοϊό με 366 επιβεβαιωμένους θανάτους, με τον ιό να «καλπάζει» και να απειλεί όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

Η Ίντερ ανακοίνωσε ότι η Κ19 δεν κατεβαίνει στο ματς με τη Ρεν για του 16 του Youth League υπό το φόβο του κορωνοϊού, επιλέγοντας τον βέβαιο αποκλεισμό της στα χαρτιά με σκορ 0-3 από τη γαλλική ομάδα μπροστά στην υγεία των παικτών της.

Η UEFA δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικά με τη διεξαγωγή του ματς, όμως θα γινόταν στο Ομοσπονδιακό κέντρο του Κοβερτσάνο στη Φλωρεντία, με τους νερατζούρι να είναι κάθετοι και να προτιμούν τον αποκλεισμό παρά να ρισκάρουν με τον κορωνοϊό.

«H Primavera δεν θα παίξει στη μάχη με τη Ρεν για τους 16 του Youth League. Η Ίντερ λειτουργεί πάντα με γνώμονα τη δημόσια υγεία. Θέλουμε να προφυλάξουμε τους παίκτες μας, πολλοί εκ των οποίων είναι ανήλικοι», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομάδας του Μιλάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ