Κανονικά και με κόσμο η πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Κανονικά και με κόσμο η πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Δεν πτοούνται στην Λευκορωσία με τα όσα συμβαίνουν εξαιτίας της πανδημίας σε όλο τον κόσμο και την Πέμπτη έγινε κανονική σέντρα στο πρωτάθλημα της χώρας.

Με την αγωνιστική δραστηριότητα στο ποδόσφαιρο να έχει μπει στο… ψυγείο, η «ανυπάκουη» Λευκορωσία προχώρησε σήμερα στην πρώτη… σέντρα της σεζόν στο πρωτάθλημά της, επιτρέποντας μάλιστα την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο.

Ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας, Βλαντιμίρ Μπαζάνοφ, επισήμανε μάλιστα ότι μόνο 51 κρούσματα κορονοϊού είχαν καταγραφεί στη χώρα και δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην αρχίσει η σεζόν.

«Για ποιο λόγο δεν πρέπει να το αρχίσουμε; Υπάρχει έκτακτη κατάσταση στη χώρα μας;», είπε αρχικά ο Μπαζάνοφ και συνέχισε: «Δεν υπάρχει κρίσιμη κατάσταση, οπότε αποφασίσαμε να αρχίσουμε το πρωτάθλημα εγκαίρως».

Ο Μπαζάνοφ, άλλωστε, δήλωσε πρόθυμος να παραβρεθεί και ο ίδιος στα γήπεδα: «Αν ακολουθήσατε το τελευταίο πρωτάθλημα, τότε ξέρετε ότι παρακολουθώ συνεχώς αγώνες. Και στον πρώτο γύρο αγώνων σχεδιάζω να είμαι σε τρεις αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ