Σορεντίνο: «Πρέπει να μείνουμε σπίτι, γιατί αλλιώς δεν θα υπάρξει καλοκαίρι για να απολαύσουμε»

Σορεντίνο: «Πρέπει να μείνουμε σπίτι, γιατί αλλιώς δεν θα υπάρξει καλοκαίρι για να απολαύσουμε»

Ο Στέφανο Σορεντίνο μίλησε για το πώς βιώνει ο ίδιος την συνθήκη με την πανδημία και έκανε έκκληση στους Ιταλούς να παραμείνουν στα σπίτια τους για να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αναίμακτα αυτή η κατάσταση.

Τη δική του εμπειρία και άποψη σχετικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ελέω κορωνοϊού εξέφρασε ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Στέφανο Σορεντίνο.

Ο 40χρονος πλέον άσος, παρακάλεσε τους Ιταλούς να παραμείνουν στα σπίτια τους και να πράττουν ανάλογα με τις συμβουλές των γιατρών.

Αναλυτικά:

«Έχουμε κλειδωθεί στο σπίτι για δύο εβδομάδες. Βγήκα μόνο μερικές φορές για ψώνια. Έχω έρθει σε επαφή με το σχολείο μετά από τόσα χρόνια χάρη στις κόρες μου Και έπειτα υπάρχουν πολλά άλλα μικρά πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις στην καθημερινή ζωή. Ακόμα και εδώ στο Τορίνο, οι άνθρωποι ίσως δεν έχουν ακόμη καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης», είπε αρχικά ο Σορεντίνο.

Και πρόσθεσε: «Δεν μας ζητούν τίποτα, απλώς να μείνουμε στο σπίτι. Είναι ένα τεράστιο τεστ, πρέπει να έχουμε σεβασμό για εκείνους που χάνουν τόσους πολλούς αγαπημένους αυτές τις μέρες. Όλοι θέλουμε να τελειώσει σύντομα. Χρειάζεται μόνο αυτό: να μείνουμε στο σπίτι. Εάν αυτό συνεχιστεί, δεν θα υπάρξει καλοκαίρι για να απολαύσουμε. Πρέπει να παραμείνουμε ακόμα στα σπίτια μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ