Σε καραντίνα ο Πελέ για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό

Σε καραντίνα ο Πελέ για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό

Η οικογένεια του Πελέ αποφάσισε να βάλει τον θρύλο του ποδοσφαίρου σε καραντίνα υπό τον φόβο του κορωνοϊού.

Σε καθεστώς καραντίνας, στο σπίτι του στην Γκουαρούγια, ένα προάστιο του Σάο Πάολο βρίσκεται εδώ και μέρες ο Πελέ, προκειμένου να προφυλαχθεί από την πανδημία του κορωνοϊού, που έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

Στα 80 του πλέον, ο (κατά πολλούς) μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου για τον ιό COVID-19, καθώς η θνησιμότητα σε αυτές τις ηλικίες κατά μέσο όρο παγκοσμίως αγγίζει το 15%.

Αυτό που φοβούνται ωστόσο, οι δικοί του άνθρωποι είναι η ούτως ή άλλως πολύ «ευαίσθητη» κατάσταση της υγείας του θρυλικού, μεγάλου άσου του παρελθόντος και κατόχου τριών Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Πριν από λίγες εβδομάδες άλλωστε, ο γιος του Εντίνιο αποκάλυψε πως ο οργανισμός του «βασιλιά» έχει «αδυνατίσει» πολύ τους τελευταίους μήνες. Το τελευταίο επιχείρησε να το «περάσει» προς τον κόσμο κι ο ίδιος ο Πελέ, γράφοντας ένα μήνυμα, στο οποίο ανέφερε: «Είμαι καλά. Έχω τις καλές και τις κακές μέρες μου. Αλλά αυτό είναι κάτι… συνηθισμένο για ανθρώπους της ηλικίας μου».

Προς το παρόν η οικογένειά του τον έχει θέσει σε κατ’ οίκον περιορισμό, ακυρώνοντας όλες τις προσκλήσεις και τις προτάσεις που είχε για να παραβρεθεί σε ποδοσφαιρικές (κι όχι μόνο) εκδηλώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ